FOTO by Cropp

Moda

Točkasta shopper torba za manje od 100 kuna istodobno idealna i kao ceker za plažu!

Viktoria Šafranić 18. svibnja 2020.

U nju vam zaista stane sve potrebno za cjelodnevni boravak uz more...

Odlazak na plažu za svakoga predstavlja nešto drugo. Za tinejdžere to su trenuci uživanja i bezbrižnosti, popraćeni koktelima, sunčanjem, dobrom muzikom.

Za roditelje s djecom to je proces koji zahtijeva pomno planiranje, od krema za sunčanje, bočica vode, ručnika, lopatica i kantica za pijesak, voća, dobra organizacija ključ je svega.

Bez obzira na generacije i stil života, svi manje-više na plažu nose torbu. Bio to ceker, shopper torba ili nešto sasvim treće, nebitno. Mnogi paze na to da im se uklapa uz outfit, kupaći kostim ili pareo, dok je drugima samo važno da je prostrana i kvalitetna.

Mi smo pronašli jednu koja će zadovoljiti svačije kriterije. Veoma jednostavna zbog nježne nude boje, a opet posebna zbog svog točkastog uzorka, shopper torba s potpisom Croppa idealna je kao modni suputnik za plažu.

Inače je njezina cijena 139,00 kuna, no uz KOD ALL30HRCR može biti vaša za manje od 100 kuna. Krema za sunčanje, sunčane naočale, modni časopis, ručnik, sve što vam je potrebno za višesatan odmor uz zvukove valova, u ovo torbu stat će vam sve one bitne stvarčice. Kasnije je pak možete iskoristiti za odlazak u trgovinu.

Ako vam se svidjela, ovu ljetnu shopper torbu možete naručiti na linku ili u Cropp trgovinama.