FOTO by Zara

Moda

Točkasta i zelena – haljna iz Zare postat će bestseller!

Viktoria Mikulić 12. travnja 2024.

Za sve ljubiteljice omiljenog vintage uzorka!

Točkastom uzorku iz godine u godinu popularnost samo raste. Ovaj vintage print volimo nositi u svim godišnjim dobima. Iako je najzastupljeniji u crno-bijeloj varijanti, i uz druge boje izgleda jednako posebno.

Simbolika koja stoji iza točkica razlikuje se u različitim kulturama i kontekstima. Evo nekih uobičajenih tumačenja:

Hirovitost i razigranost: točkice se često povezuju s osjećajem hirovitosti, razigranosti i radosti. Veseli uzorak može izazvati osjećaje sreće i bezbrižnosti.

Ženstvenost i moda: U zapadnoj modi, točkice se često povezuju sa ženstvenošću i retro stilovima. Uzorak je desetljećima bio popularan u ženskoj odjeći i dodacima, osobito sredinom 20. stoljeća.

Sreća i blagostanje: U nekim se kulturama točkice smatraju simbolima sreće i blagostanja.

Ekscentričnost i individualnost: Odvažna i privlačna priroda točkica također može simbolizirati ekscentričnost, individualnost i samoizražavanje. Nošenje točkica može se smatrati izrazom osobnog stila i samopouzdanja.

Mi smo u Zari pronašli točkastu haljinu koja je savršena za sve koji vole vintage vibru u proljetne dane. Ista dolazi u dvije boje: zelenoj i crnoj. Pogađate koja je naš favorit u proljetne dane? Definitivno zelena koja se stapa s prirodom.

Riječ je o haljini s V-izrezom, naborima i tankim naramenicama koje se križaju straga. Ova krasotica uvijek će vam dobro doći kada ne znate što odjenuti, neovisno o tome idete li u šetnju, na spoj ili piće s prijateljicama.

Njezina cijena iznosi 29,95 eura, a pronaći ih možete na LINKU.