FOTO by Timberland

Moda

Timberland gležnjače u 9 neodoljivih nijansi kraljice su casual izdanja

Krešimir Šustić 18. rujna 2020.

Burgundy, mornarsko plava, maslinasto zelena, tobacco žuta...

Htjeli mi to sebi priznati ili ne, polako se bliži period u godini kada ćemo pospremiti omiljene modele sandala i pozdraviti se s njima do iduće proljetno/ljetne sezone.

Prednost ćemo dati jesenskim komadima iz svijeta obuće, koji su već počeli zauzimati svoja mjesta na policama trgovina diljem Lijepe naše.

Za početak ćemo se prebaciti na tenisice, loaferice i salonke, no ubrzo nakon toga kada lišće oboja ulice šarenim bojama i krene kišno vrijeme, izvadit ćemo svima dobro znane, gležnjače.

Aktualne na jesen, ali i u proljeće, zauzele su posebna mjesta u srcima modno osviještenih dama, te ih sa sigurnošću možemo nazvati kraljicama sezone.

I ove je godine izašlo mnoštvo različitih primjeraka, od klasičnih crnih i smeđih, popularnih bijelih, pa sve do elegantnih i lakiranih koji su stvoreni za malo svečanije prigode.

Švrljajući ponudama i web shopovima, naišli smo na jedan klasik, koji nam uvijek dobro dođe u garderobi, pogotovo kada je riječ o ležernom look-u.

Timberlandice su jedan od omiljenijih modela koji je postao planetarno poznat, te nas je istoimeni brend odlučio počastiti gležnjačama u čak devet neodoljivih nijansi.

Klasična jesenska paleta boja nam donosi burgundi, smeđu, klasičnu tobacco žutu, mornarsko plavu, neutralnu sivu i maslinasto zelenu boju.

Napravljene od brušene kože, dolaze s povišenim potplatom i stabilnom blok petom, a omogućuju nam prije svega kvalitetu i neopisivu udobnost.

Najidealnije su za casual izdanja uz traperice, balonere, suknje, ali ih sve češće viđamo u kombinacijama s haljinama, što izgleda posebno efektno.

Svoj primjerak u boji koja vam najviše odgovara možete nabaviti u najbližoj poslovnici ili klikom na LINK.