FOTO by IMDb

Film

The Stranger – nova Netflix serija koju ćete od prve do zadnje sekunde odgledati bez daha!

Viktoria Šafranić 31. ožujka 2020.

Ako za vikend niste naumili ništa posebno raditi, rezervirajte subotu i nedjelju za ovu dramatičnu poslasticu!

Ne znam kako se vi nosite s viškom slobodnog vremena, no meni zasad ide dobro. Kada završim s poslom, moje kulinarske vještine započnu, a nakon što nešto ukusno (ponekad i zagoreno) ubacim u kljun, prebacim se na neku zanimljivu knjigu poput psiholoških trilera koje smo neki dan predstavili.

Pssst…10 knjiga koje će zadovoljiti vašu opsjednutost zločinima!

Kada si zaista odlučim dati oduška i osloboditi svaki dio svog tijela i uma, jednostavno se zavalim na kauč i prepustim čarima Netflixa. Na nagovor prijateljice pogledala sam prvu sezonu britanske serije ‘The Stranger’ čiji me opis odmah zaintrigirao. I ne, nema veze sa ‘Stranger Things’, ali priznajem da su me jednako pogodile u srce.

Na osnovu istoimenog romana Harlana Cobena, serija prati Adama Pricea, koji, kako se na prvu čini, živi idiličnim životom. Divna supruga, dva krasna sina, prelijepa kuća i mirno susjedstvo odjednom gube smisao kada Adamu u baru priđe potpuna neznanka i otkrije šokantnu tajnu o njegovoj supruzi, Corinne.

https://www.instagram.com/p/B-XLOnIhhHC/

Iako svojoj ženi bezuvjetno vjeruje, ovaj uspješan odvjetnik ipak mrvicu posumnja u nju te počne istraživati je li tako nešto zaista moguće i da li je velik dio njegovog života zapravo laž. Tu kreće sva napetost koju vam naravno ne smijem pokvariti…

Posvetila sam joj cijelu prošlu subotu, a najgora spoznaja na kraju je bila da trenutno ne postoji druga sezona, a kako nam se čini vjerojatno je neće ni biti jer je plan autora da priča ovdje završava (no planovi se s vremenom možda i mogu promijeniti, zar ne?).

Pomalo ljuti što smo tako brzo dobili sve odgovore, a s druge strane impresionirani ovim remek djelom, preporučujemo je svakome jer uistinu zaslužuje čistu desetku. Svakako sugeriramo da je gledate u miru, u potpunosti joj se prepustite i pripremite snack unaprijed kako je ne biste morali prekidati.

U nama ipak postoji onaj tračak nade da će smisliti i drugu sezonu jer nas je prva istodobno nahranila i ostavila gladnima…

Bon apetit želimo!