FOTO by Instagram @lalana

Poznati

Lana Jurčević otkrila ime svoje kćeri i pokazala novu tetovažu

Una Lora Banjac 09. svibnja 2024.

Mama i tata sad imaju matching tattoos!

Naša pjevačica Lana Jurčević je krajem prošle godine dočekala prvo dijete te je na svom Instagramu konačno otkrila ime kćeri koje je dugo skrivala od javnosti.

Instagram @lalana

Mama i tata sad imaju matching tattoos – ime naše male princeziceeee! Ime u obliku otkucaja srca… Kad se udruže dva svijeta, onaj gornji i donji, sve je moguće. Gledam u ovo i pucaju me i emocije i hormoni i sve i nema riječi da opišem sreću koju osjećam! I to svakim danom sve više kad je gledam kako raste, kako karakter ‘izlazi’ iz nje već sad i kako se povezujemo !

Njeno ime je našlo put do nje, njeno ime je imalo značenje i prije nego što smo ga mi saznali i nismo mogli vjerovati koje su to ‘slučajnosti’ i podudarnosti sa svime kroz što smo prošli… Ali, očito joj je to ime bilo suđeno. “Snaga u bitci”

Na emotivnoj tetovaži može se vidjeti da se malena djevojčica zove Mayla Lily.

Lana je nedavno objavila fotografiju određene vrste lopoča te time dala naslutiti kako njezina curica ima isto ime kao taj poseban cvijet koji raste iznad vode na jezerima.

„Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bih se svaki put kad bih naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate“.

Lana je krajem studenog prošle godine s partnerom Filipom Kratofilom dobila kćer, a tijekom trudnoće je s fanovima dijelila svoje teške trenutke.

Ni rizična trudnoća ni hitan porođaj mjesec dana prije termina nisu umanjili Laninu vjeru da će sve biti u redu te je tako na svu sreću zaista i bilo.

Lani, Filipu i malenoj Mayli Lily od srca želimo puno sreće, blagostanja, ljubavi i sretnih obiteljskih trenutaka!