FOTO by Netflix

Film

The Next 365 Days – stigao je prvi trailer za 3. nastavak

admin 26. srpnja 2022.

Priča Laure i Massima bliži se svom kraju

Moramo se složiti da je trilogija poznatog poljskog erotskog trilera 365 Days pravi fenomen. Usprkos lošoj glumi i radnji većina je pogledala ovaj film, a to dokazuju zarada i prvo mjesto na top listi najgledanijih u prvih nekoliko tjedana.

Svi vi koji niste izgubili vjeru u kvalitetu ovog filma obradovat ćete se informaciji da je objavljen datum izlaska trećeg nastavka, a iz Netflixa su nas počastili i prvim kadrovima koji nas čekaju.

The Next 365 Days
The Next 365 Days

U dramatičnom finalu drugog nastavka “365 Days: This Day” Lauru je upucala Massimova bivša ljubavnica Anna, ostavljajući Laurinu sudbinu u zraku. Ipak, možemo zaključiti da Laura nije mrtva, jer logično, kakav bi to bio treći nastavak bez glavne protagonistice.

Uz točan datum izlaska filma Netflix je objavio i prve kadrove iz filma, zapravo prve četiri minute. Ako niste pogledali drugi nastavak slijedi puno spoilera, a vi nestrpljivi, uživajte.

The Next 365 DaysThe Next 365 Days

Potvrđeno je da će se u treći film vratiti Anna-Maria Sieklucka i Michele Morrone kao Laura, odnosno Massimo. Također, pridružit će im se i novopridošlica drugog nastavka Simone Susinna kao Nacho koji se u nastavku zaljubio u Lauru. Njihovu vezu u nastajanju vjerojatno je uništilo otkriće da je on sin rivalskog mafijaškog bossa koji je “vječni rival” Massimovoj obitelji.

The Next 365 Days

Magdalena Lamparska i Otar Saralidze također će se vratiti kao Laurina najbolja prijateljica Olga, odnosno Massimova desna ruka Domenico. Dvojac se u nastavku zaručio pa se nadamo da će njihov brak biti sretniji od braka Laure i Massima.

Finale ovog erotskog trilera najavljeno je za sredinu kolovoza

Kao da otkriće Massimovog brata blizanca nije bilo dovoljno, nastavak je završio tako što je Anna ustrijelila Lauru. Ovo je drugi put da je Laurina sudbina nejasna, ali u prikazanom traileru jasno je da je živa.

Druga knjiga također je završila pucanjem u Lauru, a treća knjiga počinje tako što Massimo mora birati između Laure i njihovog nerođenog djeteta.

The Next 365 Days
The Next 365 Days

Sigurno će u idućim tjednima dolaziti i neke nove informacije vezane za treći nastavak, ali za sada je najbitnije da znamo izlaska, a to je 19. kolovoz.