FOTO by Instagram @ iammichelemorroneofficial / @susinnasimone

Film

Erupcija testosterona – Massimo vs. Nacho

Daria Lovrić 29. travnja 2022.

Koga vi birate, drage dame?

Nakon što je Netflix objavio drugi nastavak popularnog poljskog erotskog trilera „365 Days“, skoro dvije godine nakon izlaska prvog, mišljenja publike su podijeljena.

Podsjetimo, „365 Days“ jedan je od najgledanijih filmova na Netflixu, dok ga s druge strane kritičari ismijavaju. Čak i oni koji su ga mrzili jedva su čekali nastavak.

Radi se o priči u kojoj Massimo Torricelli (Michele Morrone), šef mafije, u Varšavi otima Lauru (Anna-Maria Sieklucka) koju je vidio pet godina ranije i koju ne može zaboraviti. Massimo joj daje 365 dana da se zaljubi u njega i nudi život u luksuzu, uz obećanje da joj neće učiniti ništa protiv njezine volje.

Ubrzo, radnja ovog filma počinje podsjećati na „50 nijansi sive“. Film je temeljen na istoimenoj hit knjizi Blanke Lipinske koja je ujedno prva knjiga trilogije.

U prvom dijelu na samom smo početku zavoljeli Massima – pripadnika sicilijanske mafije, koji otima Lauru i nudi joj lagodan život pun uzbuđenja i vrućih igri pod plahtama. U redu – on je visok, crn i zgodan alfa mužjak koji se bori za ljubav žene i koji zna kako ju zadovoljiti. Massimo ubrzo postaje sinonim za uzbuđenje i simbolom seksepila sve dok se ne pojavi Nacho.

U idućem nastavku predstavljen je novog misterioznog muškarca koji se nada osvojiti Lurino srce pod svaku cijenu. Nacho, zgodni vrtlar koji radi na Massimovu imanju zaokuplja Laurinu pažnju.

Nakon što pomisli kako ju Massimo vara, Laura odlazi s Nachom u kuću njegovog oca u Španjolskoj. Situacija se zahuktava i njihov odnos dok Laura ne sazna tko je Nachov otac. Ispostavlja se da je Nachov otac Don Fernando, mafijaš i Massimov glavni dugogodišnji rival.

Kako ne bi otkrivali previše detalja, nadalje u tekstu ćemo se fokusirati na privlačnog Nacha. Lik Nacha utjelovio je 29-godišnji talijanski glumac Simone Susinna. Radeći kao model surađivao je s velikim modnim brendovima poput Dolce&Gabbana, Guess i Emporio Armani.

Svoj glumački debi ostvario je upravo u filmu „365 Days“ iako ga je publika imala prilike vidjeti u talijanskom realityju “L’Isola Dei Famosi”. Kao mnogi glumci i modeli Simone je aktivan na društvenim mrežama, a broj pratitelja mu je brzo porastao nakon izlaska novog nastavka „365 Days“.

Ako je i vas zaintrigirao ovaj novopečeni miljenik žena bacite pogled na njegov Instagram – nemate se čega sramiti.