FOTO by The Magic Forest Holiday Home & Spa Zone Platak

Putovanja

The Magic Forest Holiday Home & Spa Zone Platak – osvojite 2 noćenja u idiličnoj kući!

Viktoria Mikulić 07. ožujka 2024.

Ovdje ćete doživjeti potpuni zen!

Za sve koji su ovog proljeća u potrazi za rajem na zemlji, mi smo pronašli jedno nezaobilazno mjesto za obitelji, prijatelje i parove.

The Magic Forest Holiday Home & Spa Zone Platak je istodobno moderna i rustikalna kuća za odmor koja svojom pojavom oduzima dah, osobito tijekom sunčanih dana kada vrijeme možete kratiti uz vanjski bazen, ispijajući voćni koktel na ležaljkama.

Ova krasotica je smještena na poznatom skijalištu Platak, točnije kilometar od skijaške staze, a rezervirana je za sve one koji žele odmak od užurbanosti i gradske vreve. Kapacitet kuće je 6+2 i u njoj se nalazi sve što vam je potrebno za savršen odmor.

Dočekat će vas kuhinja koja je zaista opremljena sa svime tako da možete isplanirati malo duži boravak i pripremati neke omiljene delicije za koje možda niste pronašli vremena u proteklim mjesecima.

Također, ova kuća ima i popratni sadržaj među kojim bismo posebno istaknuli grijani jacuzzi bazen i saunu za sve koji na odmoru vole uklopiti i spa zonu.

Tu je i presladak kamin, a za dodatnu toplinu, kuća je opremljena centralnim i podnim grijanjem. Odlična vijest je da je pet friendly, stoga ne morate razmišljati tko će pričuvati vaše kućne ljubimce dok planirate idiličan odmor.

Ako se i vas jednako dojmila ova prekrasna kuća, a pritom na umu imate osobu s kojom biste voljeli kratiti vrijeme ovdje, smještaj možete rezervirati putem bookinga. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.