FOTO by IMDb

Film

The Lincoln Lawyer: potvrđen početak snimanja 2. sezone

admin 15. lipnja 2022.

Serija koja je pomela većinu ljestvica dolazi s drugim nastavkom

Serija The Lincoln Lawyer bila je jedna od najugodnijih iznenađenja u svom TV debiju u svibnju 2022. 

Kroz nekoliko dana prikazivanja zasjela na vrh velikog broja top listi, a i danas stoji kao jedna od najgledanijih Netflix seriji. Jučer je potvrđena informacija da su krenule pripreme za snimanje druge sezone i možemo samo reći YES!

The Lincoln Lawyer 2 sezona

Prisjetimo se, serija prati Mickeyja Hallera, odvjetnika koji je doživio nesreću te se nakon dvije godine vraća u sudnicu. Nakon što je holivudski odvjetnik Jerry Vincent ubijen, Haller nasljeđuje sve njegove slučajeve u koje spada i kapitalac Walter Elliott. Naime, Walter Elliott je istaknuti direktor studija za videoigre koji je optužen za ubojstvo svoje žene i njezina ljubavnika. Spremajući se za slučaj “Elliot” Mickey shvaća da postoji šira slika cijele priče i da je moguće da je prihvaćanjem slučaja zapravo postao nova mete ubojice.

The Lincoln Lawyer 2 sezona
The Lincoln Lawyer 2 sezona

Sezona završava tako što se Micky oslobodio straha od surfanja, ali ga čovjek s tetovažom kojeg smo u par navrata vidjeli tijekom prve sezone gleda izdaleka i stvara zaplet za novu sezonu.

The Lincoln Lawyer 2 sezona

Serija adaptira drugu knjigu u nizu i radnja će sadržavati iste teme kao i izvorni materijal. Druga sezona sastojat će se od 10 epizoda i temeljit će se na četvrtoj knjizi u Connellyjevom serijalu Lincoln Lawyer, Peti svjedok.

The Lincoln Lawyer 2 sezona

Ono što je bitno da ćemo ipak dočekati drugu sezonu, ali još ćemo se načekati da saznamo kada ćemo ju točno i gledati.