FOTO by IMDb

Film

The Lincoln Lawyer – pogledali smo i… pogledajte!

admin 18. svibnja 2022.

Napeta odvjetnička serija koja se gleda u jednom dahu

Prošlo je više od deset godina otkako je film “The Lincoln Lawyer” debitirao u kinima, a sada desetljeće kasnije svi obožavatelji popularne kriminalističke drame Michaela Connellyja moći će još jednom vidjeti prikaz priče koju je Netflix prilagodio u seriju od deset nastavaka.

The Lincoln Lawyer
Foto: IMDb

Serija prati Mickeyja Hallera, odvjetnika koji je doživio nesreću te se nakon dvije godine vraća u sudnicu. Nakon što je holivudski odvjetnik Jerry Vincent ubijen, Haller nasljeđuje sve njegove slučajeve u koje spada i kapitalac Walter Elliott.

Foto: IMDb

Naime, Walter Elliott je istaknuti direktor studija za videoigre koji je optužen za ubojstvo svoje žene i njezina ljubavnika. 

Foto: IMDb

Spremajući se za slučaj “Elliot” Mickey shvaća da postoji šira slika cijele priče i da je moguće da je prihvaćanjem slučaja zapravo postao nova mete ubojice.

Foto: IMDb

Temeljena na seriji bestselera poznatog autora Michaela Connellyja, prva sezona temelji se na drugoj knjizi iz serije The Lincoln Lawyer, “The Brass Verdict”. Mickey Haller nazvan je “The Lincoln Lawyer” jer većinu svojih slučajeva rješava sa zadnjeg sjedišta svoga auta vozeći se prostranstvima Los Angelesa.

Serija je krenula s prikazivanjem prošlog petka i već sad je na ljestvici smještena kao najgledanija ovotjedna serija. Sigurni smo da ćete ju pogledati u jednom danu i da ćete željeti još, ali druga sezona još nije niti na vidiku.

The Lincoln Lawyer
Foto: IMDb

Kada bude jasno da je ova serija doživjela ogroman uspjeh ne sumnjamo da će se krenuti u planiranje druge sezone, ali načekat ćemo se.