FOTO by IMDb

Film

The Lincoln Lawyer: Netflix potvrdio datum izlaska druge sezone!

Viktoria Mikulić 15. lipnja 2023.

Mickey Haller vraća se kao Odvjetnik Lincoln 6. srpnja.

Prošlo je više od deset godina otkako je film “The Lincoln Lawyer” debitirao u kinima.

“The Lincoln Lawyer” je popularni kriminalistički roman napisan od strane Michaela Connellyja. Roman prati priču advokata Mickeyja Hallera koji obavlja svoj posao iz svog Lincoln automobila. Roman je postao izuzetno popularan i 2011. godine je adaptiran u istoimeni film u kojem glumi Matthew McConaughey u glavnoj ulozi.

Prošle godine u svibnju, imali smo priliku pogledati i seriju na Netflixu od 10 epizoda, koja također prati Mickeyja Hallera, odvjetnika koji je doživio nesreću te se nakon dvije godine vraća u sudnicu. Nakon što je holivudski odvjetnik Jerry Vincent ubijen, Haller nasljeđuje sve njegove slučajeve u koje spada i kapitalac Walter Elliott.

Naime, Walter Elliott je istaknuti direktor studija za videoigre koji je optužen za ubojstvo svoje žene i njezina ljubavnika. 

Spremajući se za slučaj “Elliot” Mickey shvaća da postoji šira slika cijele priče i da je moguće da je prihvaćanjem slučaja zapravo postao nova mete ubojice.

Nakon intrigantne prve sezone, stiže nam i druga. Netflix je upravo na Instagram profilu objavio datum izlaska, 2. srpnja. Jedva čekamo!

Ovdje možete pogledati i trailer: