FOTO by IMDb

Film

The Crow – pogledajte trailer s Bill Skarsgård u glavnoj ulozi

admin 15. ožujka 2024.

Legendarni film "Vrana" dolazi u novom ruhu...

Trideset godina nakon prikazivanja filma “The Crow” aka “Vrana” dolazi nam istoimeni remake filma, a sudeći prema broju fanova originalnog naslova nekako je za pretpostaviti da bi i ovaj novi mogao ostaviti traga u filmskoj industriji.

Bill Skarsgård glumi Erica, osvetoljubivog čovjeka koji je uskrsnuo iz mrtvih kako bi donio pravdu onima koji su ubili njega i njegovu zaručnicu Shelly.

Foto: IMDb

Remake Crow dolazi 30 godina nakon filma iz 1994. u kojem je glumio pokojni Brandon Lee, sin Brucea Leeja koji je umro u nesretnoj pucnjavi na setu filma u dobi od 28 godina tijekom produkcije 1993.

I ovaj remake i film iz 1994. s Leejem u glavnoj ulozi temeljeni su na romanu Jamesu O. ‘Barrova iz 1989. godine.

Foto: IMDb

Upravo je pušten i prvi trailer za film

Srodne duše Eric Draven i Shelly Webster brutalno su ubijeni kada ih sustignu demoni njezine mračne prošlosti. Dobivši priliku da spasi svoju pravu ljubav tako što će se žrtvovati, Eric kreće u potragu za nemilosrdnom osvetom njihovim ubojicama, prolazeći kroz svjetove živih i mrtvih kako bi ispravio pogrešne stvari.” – glasi službeni sinopsis za nadolazeći film.

Foto: IMDb

Originalni film iz 1994. bio je Brandon Leejev osmi film. Glumac, ujedno i sin Bruce Leeja, umro je nakon što je glumac pucao iz rekvizita na setu. U kaznenoj istrazi, okružni tužitelj uključen u slučaj odbio je podići optužnicu protiv producentske kuće koja stoji iza filma. Taj je film dovršen nakon njegove smrti i objavljen u svibnju 1994.

Film dolazi na filmska platna 7.6.2024. i nadamo se da će uspjeti opravdati uspjeh svog istoimenog filmskog prethodnika.