FOTO by IMDb

Film

The Chestnut Man – nova Netflixova horor triler serija

Mia Vodopija 16. rujna 2021.

Netflix nam je priredio nešto novo...

Fanovi trilera i horora su oduševljeni viješću da danski bestseller dolazi na male ekrane! The Chestnut Man nadolazeća je danska triler serija temeljena na istoimenom romanu koji je napisao Søren Sveistrup, a režirali Kasper Barfoed i Mikkel Serup.

Serija počinje otkrivanjem tijela mlade žene na igralištu u mirnom predgrađu Kopenhagena. Mlada žena je brutalno ubijena i nedostaje joj jedna ruka. Pokraj nje leži mala figura od kestena i šibica.

Ambiciozna mlada detektivka Naia Thulin (koju glumi Danica Ćurčić, koja je glumila u Netflixovom Equinoxu) na slučaju je sa svojim novim partnerom Markom Hessom (glumi ga Mikkel Boe Følsgaard, koji je glumio u filmu The Rain) kako bi pronašla serijskog ubojicu koji terorizira Kopenhagen. On pritom ostavlja figure od kestena koje služe kao njegove posjetnice na svakom mjestu zločinu.

figurica chestnut man ubojice

Istražujući figurice od kestena, forenzičari dolaze do šokantnog otkrića – otisak prsta pripada mladoj djevojci, kćeri ministra vlade koja je oteta i ubijena prije godinu dana.

detektivi rješavaju chestnut man slučaj

Tragična slučajnost – ili nešto uvrnuto? Da bi spasili nevine živote, detektivi Thulin i Hess moraju ostaviti po strani svoje razlike kako bi sastavili jezive tragove Čovjeka kestena. Detektivima postaje jasno da je luđak na misiji koja nije niti približno gotova. I nitko nije siguran.

bosa stopala kraj chestnut man figure

The Chestnut Man sastojat će se od šest epizoda u trajanju od 50 minuta, a autor Søren Sveistrup također djeluje kao jedan od izvršnih producenata.

Zakazana premijera serije je 29. rujna na Netflixu.