FOTO by IMDb

Film

5 novih horora koje ćemo gledati u narednim scary mjesecima!

Mia Vodopija 02. rujna 2021.

Novi horor filmovi su tu - vrijeme je da se počnemo pripremati za kraj 10. mjeseca!

Horor filmovi, što reći o njima da prije nije rečeno? Adrenalin koji nam kola žilama izaziva ovisnost o strašnim demonima i čudovištima s kojima uranjamo u njihov svijet.

Jesensko i rujansko doba je odlična uvertira za gledanje scary filmova… Halloween će nam se približiti i prije nego što mislimo!

Za vas smo danas izdvojili novih 5 filmova, koje će svi fanovi dobrih hororaca htjeti pogledati!

Zloćudno (2. rujna 2021.)

Madison (Annabelle Wallis) je paralizirana šokantnim vizijama užasnih ubojstava, a njezina se muka pogoršava kad otkrije da su ti snovi zapravo zastrašujuća stvarnost.

Kratki isječak videa prikazuje kako se ona budi u krevetu s razbijenim zidom iza sebe i stvorenjem koje definitivno nije ljudsko tijelo koje se diže u pozadini. Kako je izvijestio Collider, Malignant ima “snažno horor nasilje i jezive slike”. Zloćudno su napisali James Wan i njegova zaručnica Ingrid Bisu, a glumit će Jake Abel iz Supernaturala, kao i Annabelle Wallis.

Noć vještica ubija (15. listopada 2021.)

Michael se vratio, naravno da jest. S obzirom na to koliko je posljednji film bio briljantan, nesumnjivo možemo očekivati ​​još više dobrih stvari. Saga o Michaelu Myersu i Laurie Strode nastavlja se u sljedećem uzbudljivom poglavlju serije Halloween.

‘Noć vještica ubija’ izgleda kao vrhunska zabava za članove glumačke ekipe Halloween. Kyle Richards vratila se u svoju ulogu Lindsey Wallace, djevojčice koju je Laurie (Jamie Lee Curtis) čuvala u originalnom filmu, Charles Cyphers se vraća kao šerif Leigh Brackett, a čak će i Nancy Stephens ponoviti svoju ulogu medicinske sestre Marion Chambers koja je posljednji put viđena u H20, ali i predstavljena u prva dva originalna filma. Oh, i određeno se prebivalište također vraća. Na pitanje bi li kuća Myers bila u filmu, Blumhouse je na Twitteru potvrdio da ćemo se vratiti tamo gdje je sve počelo. Nadajmo se samo da Laurie Strode ima još mnogo streljiva.

Sinoć u Sohu (22. listopada 2021.)

Edgar Wright objavljuje novi komad zastrašujućeg, a ovaj put u njemu glume Anya Taylor Joy iz The Queen’s Gambita (koja se ovih dana rado pojavljuje posvuda) i bivši Doctor Who, Matt Smith. Prateći strastvenu mladu modnu dizajnericu koju glumi Thomasin McKenzie, koja nekako može otputovati u prošlost u šezdesete godine prošlog stoljeća, Sinoć u Sohu zalazi u psihološku stranu užasa.

Rogovi (29. listopada 2021.)

Bez obzira koliko ga puta gledali, osjećaj kada vidite ime „Guillermo del Toro“ kako bliješti na početku filmske najave uvijek je ohrabrujući. Ne na način ‘sve će biti u redu’, već više kao spoznaja da će ono što ćete gledati biti mračno, zastrašujuće i vjerojatno će vas emocionalno uzdrmati.

Ovaj put, del Toro je u producentskoj ulozi u filmu o obiteljskoj drami koja se vrti oko dječaka koji čuva smrtonosnu tajnu. Dječak je prisiljen loviti životinje kako bi nahranio svog oca koji bi mogao biti pravo čudovište. ‘Rogovi’ se temelji na kratkoj priči pisca Channel Zeroa Nicka Antosce koji je također ovdje zadužen za scenarij. To znači da će film vjerojatno biti extra scary.

Pastir (5. studenog 2021.)

Možda ste primijetili da jednostavno nema dovoljno novih horor filmova smještenih u zastrašujuću divljinu Škotske. Tamo vas zaista nitko ne čuje kako vrištite … Redatelj Russell Owen to, jasno, razumije i zato je snimio film nadnaravne atmosfere na otoku Mull na zapadnoj obali Škotske.

Snimljeno u jednom od najljepših, najudaljenijih i manje snimljenih dijelova Britanije, koristeći posebno osmišljene lokacije i studijske setove, stvorili smo okruženje od 360 stupnjeva kako bismo doista izgradili pravu autentičnost potrebnu ovoj priči“, rekao je za Deadline . “‘Pastir’ dopušta svojoj publici da sama odluči o motivacijama (i sudbini) svog glavnog junaka ne odajući njegove prave temelje.

U svojoj srži, ovo je priča o muškarcu koji je izoliran na otoku nakon sumnjive smrti svoje žene. No, s obzirom na to da tamo provodi dosta vremena, pronalazi više puno od vlastitih demona.

Nadamo se da su vas naši odabiri uplašili dovoljno da ih sve i sami pogledate kada stignu u kina!