FOTO by Instagram @heim_tattoo

Dekor

Tetovaže u obliku tulipana estetski su privlačne!

Viktoria Mikulić 26. siječnja 2024.

Stavite li tetovažu tulipana, jedno je sigurno - nikada nećete požaliti!

Ako nas Nizozemska zbog nečega privlači, onda su to nepregledna polja tulipana kojima se ne možemo dovoljno nadiviti. U ovoj zemlja tulipana možete pronaći one različitih boja, uključujući ljubičaste, ružičaste, crvene, narančaste, žute, bijele pa čak i višebojne.

Ali prije nego što odete u Nizozemsku i slikate se s ovom magičnom pozadinom, ili napravite vlastitu tetovažu tulipana, dopustite nam da vam pomognemo u odabiru savršenog komada tinte.

Tulipani su popularne tetovaže zahvaljujući njihovoj raznolikosti boja i značenjima povezanim s njima.

Tulipani općenito predstavljaju novi rast, nove početke ili nadu nakon nevjerojatno duge, hladne zime.

U nastavku ćemo vam pokazati najljepše, najatraktivnije i najljepše ideje za tetovažu tulipana za 2024. Sigurno ćete biti inspirirani savršenom idejom o tome koji stil tetovirati.

Ponekad je sve što je potrebno za stvaranje lijepe slike nekoliko tankih crnih linija. Minimalistička tetovaža tulipana savršeno će se uklopiti na podlaktici, na donjem dijelu leđa ili na nozi.

Ako vas tulipani asociraju na nešto vedro, onda biste se trebali odlučiti za tulipane u jarkim bojama poput ružičaste, ljubičaste ili žute. Mi smo pronašli mnoštvo Instagram primjeraka i ne znamo koja nam je od ovih ideja ljepša, motiv samostalnog tulipana ili tetovaža u obliku buketa.

Ako se dvoumite trebate li staviti tetovažu, tulipani su zaista decentan znak koji će vam svakodnevno izmamiti osmijeh na licu, stoga nemate razloga predugo razmišljati.