FOTO by Ted Baker

Moda

Ted Baker stiletto potpetice s mašnom i cvijećem u boji vanilije!

Viktoria Mikulić 18. veljače 2021.

Jeste li se i vi zaželjeli nošenja salonki?

Je li vam se ikada dogodilo da ste bili u potrazi za profinjenim cipelama, no nikako niste mogli pronaći onaj savršen par? Imali ste viziju, ali u nijednoj trgovini obućom niste naišli na nešto slično?

O da, svi mi ponekad cjepidlačimo i ne odustajemo dok isto ne pronađemo, a imamo i pravo osobito kada su u pitanju neke važne prilike.

Cipele možda nisu glavni dio looka, no svakako ih gotovo uvijek prve zamijetimo, stoga nije čudno što im pridajemo toliku važnost.

Uz nove stiletto potpetice izbirljivosti je došao kraj jer imaju sve što nam je potrebno. Romantične, efektne, a u isto vrijeme nježne, ove salonke u boji vanilije stvorene su za sve modne entuzijastice.

Ako ste i vi jedna pozitivna duša koja obožava nositi visoke pete, onda bi vam novi model s cvjetnim uzorkom mogao prirasti srcu. Svakodnevno nailazimo na brojne cipele s floralnim printom, no ove se ističu mašnicom koja dolazi sa stražnje strane, a koja je također upotpunjena cvijećem.

Moderne i vintage, nove Ted Baker salonke izvrsno će izgledati uz klasična odijela u raznim bojama, a najviše uz bijelu nijansu ili pastelne tonove. Nadalje, dobrodošle su uz lepršave haljine u kojima ćemo zaokupirati plesni podij, kada nam to situacija dopusti, kao i uz plisirane suknje.

Ovaj će vas par nesumnjivo odlično zagrijati na vjenčanjima, te vas učiniti još zanosnijima na spoju, partyjima i drugim bitnim prigodama.

Za više informacija o divnim Ted Baker cipelama, posjetite njihovu službenu stranicu!