FOTO by Ted Baker

Moda

Ted Baker lagane roze tenisice biramo za svaki dan!

Antonija Andabak 16. kolovoza 2021.

Ove tenisice dolaze u još tri nijanse, vibrantno zelenoj, boji vanilije i crnoj

Jeste li se zasitili rozih tenisica? Iskreno, nismo ni mi! Od trendova koje najviše volimo, na vrh modnih prioriteta definitivno se nalazi udobna obuća, točnije, tenisice koje slove kao najzahvalniji tip obuće za svaki dan!

Ted Baker tenisice – 110£

Čim smo na društvenoj mreži Instagram, na profilu modnog brenda Ted Baker ugledali ove tenisice, znali smo da su pokupili sve modne ovacije!

Tome u prilog idu i lajkovi koji su dobrano premašili broj lajkova drugih objavljenih noviteta, a ako je suditi po tome, sugeriramo baciti oko na ovu modnu poslasticu!

Ted Baker tenisice – 110£

Njena originalna boja zove se „light pink“ i ta boja u potpunosti prekriva svaki vanjski dio tenisica, dok je potplat svjetlosmeđe boje izrađen od stopostotne gume, a vanjski dio sastoji od pedeset posto kožnog materijala.

Ted Baker tenisice – 110£

Ono što nam se jako svidjelo jesu sitni detalji koji čine simpatičnu razliku i lagani upgrade od monokromatskog dizajna kojeg smo do sada viđali. 

Lagano izrezbaren vanjski dio potplata i suptilno slovo „T“ na stražnjoj strani tenisica, ljupki su touch obući koja bojom mnoge podsjeća na sladoled od jagode. Kada smo već kod boje, ove tenisice dolaze u još tri nijanse, vibrantno zelenoj, boji vanilije i crnoj.

Ted Baker tenisice – 110£
Ted Baker tenisice – 110£
Ted Baker tenisice – 110£

Cijena je pomalo paprena, no sigurni smo da ćete naći načina kako doći do njih i kombinirati ih u sve što posjedujete u ormaru!