Moda

Ted Baker espadrile istog su trena postale omiljena obuća s platformom!

Antonija Andabak 28. veljače 2021.

Neodoljivo podsjećaju na ljetno chillanje!

Ne odgovara svaki stil cipela svim ženama, a na upit o wedgesicama, mišljenja su različita, od onih koji misle da će prvim koracima u njima slomiti nogu, do onih koje ih imaju nekoliko u svojoj kolekciji. No jedan pogled na Ted Baker wedge espadrile mogao bi promijeniti mišljenje onih koje ni same nisu sigurne bi li ih nosile i u kojim prilikama.

Ako ste voljne zakoračiti u espadrile teritorij za ljeto 2021., ovo je savršena prilika da upoznate one s potpisom Ted Bakera koje su s punim pravom zaokupirale našu pozornost!

Ted Baker pink wedge espadrile

Spoj ružičastih trakica koje su baš poput najfinije torte, obrađene u valovitom obliku i platforme presvučene svijetlim prirodnim materijalom, daje opušten dojam kakav i zahtijevamo tijekom ljetnog perioda kada pozdravljamo prozračne materijale!

Kožna tabanica osigurava višesatnu udobnosti pri nošenju što garantira veliki plus onih dama koje za vrijeme radnog vremena, odlaska na ručak i popodnevni shopping nemaju vremena razmišljati o nošenju rezervnih sandala s nižom petom.

Wedge espadrile definitivno vidimo kao vladarice ljetne obuće koje će s trona skinuti cipele na tanku ili četvrtastu petu, osobito zato što izgledom podsjećaju na ljetno opuštanje na plaži i ispijanje koktela.

Također, lepršave ljetne haljine, kratke ili one maxi kroja, divno će komplimentirati ovim Ted Baker espadrilama koje možete detaljnije pogledati na službenoj web stranici popularnog brenda.