FOTO by Instagram @andersonreistattoo/@yaa_tattoo/@anaoliveiratattoo

Ljepota

Tattoo ideje omiljenih pića i napitaka rezervirane za sve coolere

Krešimir Šustić 12. svibnja 2020.

Ukrasi za tijelo koji otkrivaju sitnice o nama!

Još nas malo dijeli do dolaska najtoplijeg godišnjeg doba u kojem ćemo uživati brčkajući se u moru i ne misleći na ništa. Osim trendy krpica i modnih dodataka koje smo pripremili za toplo vrijeme, valja posvetiti pažnju i ukrasima koji naša tijela čine upečatljivima i cool.

Tetovaže su pravi primjer za to, a uz njih nam svijet izgleda drugačije, šarenije i pozitivnije, iako neki nisu ljubitelji ovih umjetničkih djela. Tattoo majstori pravi su eksperti koji profesionalno iscrtavaju sve što poželimo i ispunjavaju svaku našu želju.

Među najpopularnijima definitivno su citati o životu, slobodi i pozitivi, kao i imena članova obitelji ili datumi rođenja osoba koje nam znače u životu.

Znamo da spadaju pod trajne ukrase čije je skidanje uistinu bolno i mukotrpno, stoga prilikom odabira prave stvari moramo dobro razmisliti.

View this post on Instagram

• SMALL INK 🥂

A post shared by Francesco Castellano (@centerforwardtattoo) on

Švrljajući po društvenim mrežama, naišli smo na cool ideje koje će se svidjeti ljubiteljima alkoholnih pića i najdražeg kofeinskog napitka, kave.

Elegantne čaše, jutarnje šalice i kokteli, samo su neki od primjera kojima možemo ovjekovječiti svoju ljubav prema istima i doživotno je nositi kao znak kojim pokazujemo koliko nas to čini sretnima.

View this post on Instagram

Valeu Li!

A post shared by Anderson Reis Tattoo Estudio (@andersonreistattoo) on

Posebno bi izdvojili prijateljske varijante koje nam svakoga dana daju uvid u to da smo povezani s best frendicom ili frendom i da nose istu takvu oznaku kao znak vječitog prijateljstva.