FOTO by Next

Dekor

Tanjuri i šalice kao cvjetna remek djela!

Viktoria Mikulić 29. siječnja 2024.

Izgledaju poput najljepših slikarskih platna…

Tijekom proljetnih dana, mnogi od nas teže tome da u svoj dom unesu dašak prirodnih elemenata. Cvijeće je najbolji način da osvježimo prostor i dodamo mu svježinu.

Tulipani, božuri i kale krasit će naš interijer, blagovaonske stolove ili neki drugi kutak doma poput predvorja i slično. Jedan pogled na cvijeće sasvim je dovoljan da nam uljepša dan. Ako pak želite cvijeće i u nekim drugim varijantama, dopustite da vam predstavimo preslatke tanjuriće i šalice s floralnim motivima.

Izgledaju poput pravih malenih remek djela i sigurni smo da će uljepšati svaku proslavu i da će zapanjiti svakoga kome ih poslužite.

Cvjetni tanjuri koje smo upravo pronašli na Nextu dolaze u pastelnim nijansama, a upotpunjuju ih cvjetni motivi. Takvi tanjuri doprinose osvježavajućem i veselom izgledu stola, savršenom za proljetne prigode kao i najvažniji katolički blagdan, Uskrs.

Uz tanjure, cvjetne šalice često se smatraju posebnima jer kombiniraju funkcionalnost s estetikom. Ako svojoj kolekciji šalica želite dodati novi dizajn, ove ljupke šalice s potpisom Nexta ljubav su na kvadrat.

Uz njih će svaki napitak biti slađi. Veća je rezervirana za vruću čokoladu ili kakao, dok je manja šalica izvrsna za cappuccino ili čaj, a dolazi i s čajnikom u istom tonu.

Mi bismo najradije kupili cijelu kolekciju, a ako se i vi osjećate kao da je proljeće već stiglo nakon što ste ugledali ovo chic posuđe, više detalja o istima potražite na Nextu.