FOTO by Instagram @thenailpolishsh3lf / @teawithpolish

Ljepota

Tamnoplava manikura – beauty trend koji želimo isprobati čim prije

Krešimir Šustić 23. listopada 2020.

Iako spada u kategoriju hladnih boja, moramo priznati da nama stvara osjećaj topline

Zahvaljujući stručnjacima iz beauty svijeta koji na Instagramu i ostalim društvenim mrežama svakodnevno objavljuju fotke, možemo uvijek biti u korak s najnovijim trendovima.

Trenutno je najaktualnija jesenska paleta tonova u kojoj možemo pronaći upečatljive nijanse zelene, neutralne bež i sivu, zavodljivu burgundi i zemljanu smeđu boju.

Kako bi svoje stajlinge upotpunili, zaokružili i zapečatili osobnim štihom, posežemo za raznim make-up proizvodima od kojih su najpopularniji ruževi za usne i naravno, lakovi za nokte.

Svjetski beauty brendovi su svoje kolekcije obogatili artiklima koji nam oduzimaju dah i jednostavno ih želimo čim prije isprobati kako bi se svakodnevno osjećali stylish.

Posebno su nas se dojmile tamnoplave manikure koje osim što izgledaju sofisticirano i elegantno, unose dozu živosti u tmurne i sive jesenske dane.

Plava se smatra bojom koja prenosi vibracije mira, razumijevanja, istine, nadahnuća i umjetničke inspiracije, zato nas i ne čudi da je omiljen izbor mnogim fashionisticama koje je uvrštavaju u svoje modne kombinacije.

Kako bi je učinili što primamljivijom, možemo je nositi u ombre ili mat efektu, sjajnom ili s raznim dodacima poput šljokica i cirkona.

Prigodna je za zimsku sezonu koja će nam uskoro stići, a iako se smatra hladnom bojom, moramo priznati da sam pogled na nju stvara osjećaj topline.