FOTO by Instagram @discus70queen

Poznati

Svi detalji bajkovitog vjenčanja Sandre Perković!

admin 02. siječnja 2024.

Ima li ljepšeg nego dočekati Novu godinu kao supružnici?! Zasigurno ne...

Prošle Nove godine svoju su vezu okrunili zarukama, a sada i vjenčanjem.

Za Sandru Perković i njezinog odabranika te dugogodišnjeg trenera, Edisa Elkasevića, 31.12. bio je uistinu poseban dan u kojem su izrekli sudbonosno DA.

Proslava njihove ljubavi održala se u Laubi čiji je interijer bio besprijekoran. Atmosferu je na nivou držao splitski bend Best, a vjenčanju je prisustvovalo čak 300 ljudi.

Sandra je blistala u krinolini s puf rukavima i otvorenim leđima. Vjenčanica je bila izrađena od posebne čipke koja je cijeli kroj naglasila na potrebnim mjestima i Sandru učinila jednom od najelegantnijih mladenki. Prelijepa brineta vjenčani je look nadopunila glamuroznim nakitom s potpisom domaćeg brenda Zlatni Centar Lewiko, čije je zaštitno i vjerno lice već godinama.

Sandra je jučer podijelila fotografiju na kojoj ljubi svoju srodnu dušu, a uz fotografiju stavila je i emotivan opis, stihove poznate pjesme Olivera Dragojevića:

“Ča je život vengo fantažija. Zauvijek tvoja!

Sandra i Edis upoznali su se kada je uspješna sportašica imala tek 15 godina, a svoju vezu započeli su nekoliko godina kasnije.

Prelijepa brineta u listopadu je proslavila i zaruke zajedno sa svojim najbližima. Taj prekrasan vikend odlučila je povjerenje pokloniti istarskim vinarijama Kozlović i Meneghetti.

Sandra je prije dva dana svim svojim pratiteljima poželjela i sretnu Novu godinu uz riječi:

“Draga moja 2023., iako nisi bila moja najbolja , ali si bila moja najdraža i najteža sportska godina .

Sport čine pobjede, ali do njih ne možeš doći bez poraza , njega čine konstantno učenje i želja za napretkom , on je zaista jedinstven, surov i poseban!

Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su po ne znam koji puta bili uz mene i cijeli moj tim ! Bilo je to jedno ludo i nezaboravno, ponekad i teško putovanje , ali je došlo do kraja i spremna sam za neke nove priče, neke nove stranice sportske povijesti i za neka nova dokazivanja.

A do tada, LOVE YOU and GOODBYE!

A Vama dragi moji prijatelji u novoj 2024. želim Vam ponajprije puno zdravlja, ljubavi i sreće . Uživajte u svakom trenutku kao da je posljednji jer ŽIVOT NEMA REPRIZU!

Sretnim mladencima čestitamo na ulasku u bračni život i želimo bajkovitu 2024. godinu, kao i svaku sljedeću….