FOTO by Instagram @stazisweets

Moda

Svečana haljina u mint zelenoj boji ljubimica je svečanih prigoda

Daria Lovrić 27. rujna 2022.

Neodoljivi statement komad mamit će poglede gdje god se pojavili!

Već smo i službeno zakoračili u jesen, međutim sezona proslava i raznih svečanosti još uvijek nije gotova. Ispred nas je nekoliko važnih događanja u kojima moramo zablistati i to ne shvaćamo tako olako.

 Rat & Boa mint haljina 1
Rat & Boa mint haljina

Kako bi unijeli malo veselja i radosti u tmurno jesensko razdoblje, birajte odjevne komade u upečatljivim i veselim bojama koje će vas veseliti svakoga dana. Isto vrijedi i za profinjene svečane lookove. Iako je temperatura sve niža, posebne prigode zahtijevaju poseban outfit.

U potrazi za elegantnim komadima u efektnim bojama, koji će naglasiti našu figuru i seksepil za oko nam je zapela očaravajuća haljina brenda Rat & Boa.

 Rat & Boa mint haljina 2
Rat & Boa mint haljina

Stavite leđa u prvi plan!

Ova profinjena ljepotica u mint boji naglasit će vašu ženstvenost i senzualnost. Gola leđa dat će poseban touch i dozu seksepila, dok će njezina maksi dužina ipak zadržati dozu tajnovitosti i decentnosti.

 Rat & Boa mint haljina 3
Rat & Boa mint haljina

Uz duboki prorez na leđima haljinu krasi otvoreno rame te dugi satenski šal s resicama.

Spojite li ju sa salonkama s visokom petom i laganim blejzerom svi će pogledi biti usmjereni ka vama. U hladnijim mjesecima možete ju upariti s kratkom bijelom ili crnom bundicom koja će zaokružiti cijeli look.

Božanstvena haljina osvojila je društvene mreže i svjetske fashionistice, pa tako i našu poznatu blogericu @stazisweets koja na svom Instagram profilu često pratitelje oduševljava predivnim odjevnim kombinacijama.

Ako ste i vi uskoro pozvani na svečanu prigodu poput vjenčanja, ovu krasoticu možete naručiti putem Rat & Boa web trgovine, po cijeni od €225.