FOTO by H&M

Moda

Sve što nam treba ovog ljeta je preslatki H&M točkasti topić s volanima i mašnom

Krešimir Šustić 06. srpnja 2020.

Komad koji je spoj svih najvećih trendova sezone!

Svaka nova sezona donosi nam pregršt noviteta u svijetu mode koje možemo vidjeti kako okupiraju gradske ulice i zavuku se u ormare svih trendseterica, te jedva čekaju biti nošeni.

Od početka proljeća, high street brendovi nam diktiraju nove trendove u kojima prevladavaju razni oblici, krojevi, boje i uzorci, a čini nam se da jedan ipak ostaje vječan, onaj točkasti.

Osim popularnog cvjetnog, za kojeg znamo da vlada već zadnjih nekoliko godina, pojavio se šarmantan i retro polka dot, koji je svojim neodoljivim točkicama osvojio naša srca.

Tako ga viđamo na suknjama, haljinama, torbicama, sandalama, ali i na bazičnim komadima kao što su hlače, t-shirti i neizostavni topići, koje smo s radošću dočekali da se vrate iz 80-ih.

Trgovina H&M u svojoj ponudi nudi nam mali milijun upečatljivih modela, no nama je za oko zapeo jedan koji ima sve ono što nam je potrebno za ljeto.

Dolazi u slasnoj boji karamele, a krase ga volani na rukavima i donjem dijelu, mašna koja se nalazi na leđima i predivne bijele točke koje mu daju šarmantan štih.

Mašta nam proradi kada pomislimo da ga možemo nositi i uz kratke hlače, suknje ili obične jeansice, te u njemu doživjeti najromantičnije večere uz more s boljom polovicom ili ispijati koktele s najdražim curkama.

Svoj primjerak ovog ljepotana možete nabaviti na LINKU i obilježiti novu sezonu stajlish komadom u kojem ćete se osjećati svjetski.