FOTO by Instagram @lanatheklingor

Poznati

„Sve moje najbolje počinje s tobom…“ Lani Klingor danas je posebno emotivan dan!

Daria Lovrić 20. prosinca 2023.

Povodom rođendana stigla je i posebna čestitka kume Martine Tomčić…

Hrvatska poduzetnica, influencerica, master chefica te bivša članica dance grupe E.T., Lana Klingor Mihić, na svom je Instagram profilu podijelila emotivnu objavu kojom je svojoj kćerkici poželjela sve najbolje povodom rođendana.

Instagram @lanatheklingor

Naime, njezina kćer Kiara proslavila je 16. rođendan, a čestitke pristižu sa svih strana. „Sretan ti 16. rođendan, anđele moj! Nikad ti neću moći objasniti koliko te volim i koliko si moj život promijenila na bolje. Sve moje najbolje počinje s tobom!“ – napisala je ispod niza fotografija.

Na jednoj on njih ponosna Lana i Ante poziraju s malenom Kiarom na svom vjenčanju, dok su na slici pored na njezinoj krizmi. Slijedi nekoliko fotografija prekrasne Kiare te videozapis u kojem se zabavlja sa sestricama Marlom i Mikom.

Instagram @lanatheklingor

Ponosna kuma Martina Tomčić, također je uputila prekrasnu čestitku i na svom Instagram storyju objavila fotografiju s krizme. „Često pomislim kako si predobra za ovaj svijet i ove ljude ali onda shvatim da svojim osmijehom brišeš sve ono ružno u svima nama. Brisat ću i ja svaku tvoju suzu i čuvat te kao druga mama! Sretna ti roćkalica Kiarito moj!“

Instagram @lanatheklingor

Podsjetimo, ljubavna priča Lane Klingor i Ante Mihića započela je 2012. godine nakon što su se upoznali na utakmici hokejaškog kluba Medveščak, a samo godinu dana kasnije svoju ljubav okrunili su brakom.

Pridružujemo se čestitkama i prekrasnoj Kiari želimo sve najljepše povodom rođendana!