FOTO by Instagram @daliborpetko

Poznati

Dalibor Petko je rekreirao pobjednički eurovizijski nastup i nasmijao pratitelje!

Una Lora Banjac 14. svibnja 2024.

Urnebesni video je oduševio i pobjednika Nema koji ga je također podijelio na svom profilu

Hrvatski televizijski voditelj Dalibor Petko često nasmijava pratitelje na Instagramu zanimljivim videima u kojima se nerijetko transformira u druge slavne zvijezde.

Ovog je puta napravio parodiju na pobjednički nastup 68. Eurosonga, a povratno mu se javio i švicarski pobjednik Nemo kojeg je urnebesni video oduševio!

Instagram @daliborpetko

“Švicarski nastup koji je zabunom pušten hrvatskom žiriju”, napisao je voditelj u opis objave, a pod oznake je dodao i ‘nula bodova’.

Parodija je ubrzo postala viralna na Tik Toku te je više od milijun ljudi pogledalo video u kojem Petko imitira Nemov eurovizijski nastup rotirajući se kao švicarski pobjednik.

Nives Celzijus mu je napisala da ga obožava, dok je Pamela Ramljak dodala da „ne stavlja sol na ranu“.

Nedugo nakon objave parodije, Petku  se javio i Nemo

Instagram @daliborpetko

„Hahah, ovo je sjajno“ napisao mu je pobjednik, a kasnije je Nemo i podijelio video na svom Instagram profilu.

„I Nemo approva“, dodao je potom Petko.

Za ovu je priliku, Petko uskočio u roze najlonke i rozu bundicu, a urnebesni video pogledajte u nastavku:

Originalan nastup je po bodovima žirija završio na prvom mjestu, a što se tiče publike Nemo je završio na petom mjestu. Ispred njih su bile Francuska, Ukrajina, Izrael i naša Hrvatska koja je pobjednica po bodovima publike.

Nemo je u finalu Eurosonga osvojio ukupno 591 bod, dok je drugoplasirani Baby Lasagna osvojio 44 boda manje od njega. Međutim, Baby Lasagna osvojio je najviše glasova publike, ukupno 337 bodova, zbog čega su mnogi pisali kako je hrvatski predstavnik taj koji je trebao pobijediti.

Odmah nakon njihovog nastupa, društvene mreže su eksplodirale, a tisuće korisnika Twittera, Facebooka i Instagrama komentirali su njegov nastup.