FOTO by Twitter @thom__james

Zabava

Britanska prevoditeljica za gluhe razbacala se na nastup Baby Lasagne – Video je apsolutni hit

Una Lora Banjac 14. svibnja 2024.

Zaista urnebesno, ovo morate vidjeti!

Britanska prevoditeljica na znakovni jezik postala je apsolutni hit nakon što se društvenim mrežama proširio video u kojem pleše i ‘luduje’ za vrijeme nastupa hrvatskog predstavnika Baby Lasagne u finalu ovogodišnjeg Eurosonga.

Twitter @thom__james

Svojom je pozitivnom energijom, ‘sviranjem’ bubnjeva i gitare te upečatljivim plesom, mimikom i gestikulacijama očarala sve pratitelje društvenih mreža te postala viralna na globalnoj razini.

@thesaltirex On you go sign language lady! 😂 #eurovision #britishsignlanguage #bbc #music #eurovision2024 ♬ original sound – Grant 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

Voditeljica je gluhim osobama na jedinstven način očarala energiju Lasagninog nastupa, a za svoj je potez dobila mnoštvo pohvala putem društvenih mreža…

“Razvalila je”

“Znam da je ovo znakovni jezik, ali ovo bi bila super koreografija”

 “Kraljica”

“Da je bar više ovakvih prevoditelja”

“Vidi se da se dobro zabavlja”

“Treba nju poslati na Eurosong”

neki su od pozitivnih komentara na društvenoj mreži TikTok.

Hrvatska pobijedila po publici

Podsjetimo, hrvatski je predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, pobijedio u glasovima publike, no predstavnik Švicarske nadmoćno je pobijedio u glasovima žirija za koje mnogi vjeruju da su namješteni.

Iako je Švicarac kod publike bio tek peti, žiri mu je dao toliko puno bodova da mu je to bilo i više nego dovoljno da nažalost pretekne Hrvatsku i svima omiljenog Baby Lasagnu s pjesmom Rim Tim Tagi Dim.

Bilo kako bilo, za nas je Baby Lasagna pobjednik jer kako i sam Marko kaže „Neće mu žiri dolaziti na koncerte!“.