Ljepota

Sutra na našem Facebook profilu kreće veliko nagradno darivanje!

Viktoria Mikulić 04. travnja 2022.

Evo kako do bogatih nagrada pod pokroviteljstvom brendova essence i Catrice…

Ususret Uskrsu i lijepom vremenu, odlučili smo nagraditi 15 žena koje imaju najvažniju ulogu na svijetu – biti MAMA. Mame treba veličati na svakom koraku jer njihov posao traje od 0-24h. Ono što one uspiju u jednom danu ne može se mjeriti s ničime.

Kako bismo im iskazali poštovanje, odlučili smo ih nagraditi jer svaka mama zaslužuje predah od svakodnevnih obveza i izazova s kojima se susreće.

U suradnji s renomiranim make up brendovima essence i Catrice, 15 sretnica ima priliku osvojiti „beauty day“ koji će se održati 13.04. od 17.30 do 20.30h u FAMILY PARK kompleksu koji se sastoji od velike igraonice i rođendaonica u Westgate-u. Tamo će saznati sve o omiljenim cruelty free proizvodima by essence i Catrice, naučiti male tajne svakodnevnog šminkanja i isprobati novitete – lakove za nokte, maskare, sjenila za oči, ruževa za usne, pudere, korektore i slično.

Dok će mame uživati u make up proizvodima i manikuri, njihovu dječicu zabavljat će iskusna animatorica, a na kraju će svi zajedno dobiti bogate poklon pakete iznenađenja.

Sutra u podne kreće nagradno darivanje u kojem može sudjelovati svaka mama čija dječica imaju od 4-8 godina. Vrijeme je da mame sebe stave na prvo mjesto pa ako ste i vi mama, svakako nas pratite…