FOTO by Instagram @kokobrico

Moda

Stylish H&M krem-roza kombinacija za hladne dane

Mia Vodopija 07. siječnja 2022.

U ovome vam sigurno neće biti hladno

Siječanjske temperature definitivno ne bi trebale biti visoke, ali ponekad se dogodi da nas koji dan iznenadi svojom proljetnom toplinom. Ono na što trebamo paziti je da ipak ostanemo ugrijani kada naglo zahladi.

Uz određene dodatne slojeve odjeće, svaka kombinacija se može pretvoriti u zimsku kombinaciju. Hladno vam je u omiljenoj laganoj suknji – uz termo čarape više nije! Ne želite nositi najdražu vam bluzu zimi jer se u njoj smrzavate – potkošulja i vestica će vas držati toplima.

No, toplinu možete zadržati ne samo s unutarnjim slojevima. Topla odjeća ne mora biti bezlična, dosadna i ružna. Chic kaput, fora kapa, zanimljivi šal, elegantne rukavice i dobre kvalitetne čizme definitivno ne zvuče monotono.

Upravo zato vam donosimo ovaj H&M look. Krem kratki kaput u teddy stilu sparen s Barbie pink kapom i rukavicama odličan je izbor za hladniji dan.

Kada hodate ulicama, obično možete primijetiti tamne parke i crne ili sive kapute (a istih boja su kape i šalovi). Možda biste vi mogli unijeti malo boje, šarenila i života s ovim zaigranim bojama kojima odajemo počast zimi, ali uzbuđeno iščekujemo proljeće.

Krem i ružičasta su komplementarna kombinacija koja je pomalo neočekivana. Uz njih možete obući krem, svijetlo smeđe ili bijele samterice, a i svijetlo plave traperice. Gležnjače neutralne boje, poput smeđe, odlično će se uklopiti u čitav odjevni ansambl i neće previše skretati pažnju na sebe.

H&M kratki mekani teddy kaput možete kupiti po sniženoj cijeni od 15,99 € putem ovog LINKA.

H&M ružičastu kapu s natpisom Shawn Mendes The Tour nabavite za 9,99 € putem ovog LINKA.