FOTO by River Island

Moda

Strappy sandale u boji mente s cvjetnim detaljima mame poglede!

Daria Lovrić 23. svibnja 2023.

Jedva ih čekamo isfurati na idući event!

Napokon smo dočekali tople proljetne dane i sunčano vrijeme bez kiše. Temperature su svakim danom sve više i uskoro ćemo uskočiti u otvorenu obuću.

River Island sandale na vezanje
River Island sandale na vezanje – £55

Popularni brendovi već su lansirali svoje novitete, a mi svakodnevno škicamo sandale u potrazi za IT parom kojim ćemo začiniti našu kolekciju. Vjerujemo da u svom ormaru imate barem jedan par sandala na vezanje, a ako nemate, vjerujemo da ćete sada posegnuti prema novčaniku.

Strappy sandale s cvjetnim detaljima

Strappy sandale jedne su od najpopularnijih modela sandala, a unutar River Island asortimana pronašli smo stylish model sandala na vezanje u cvjetnom izdanju.

Riječ je o efektnom primjerku u pastelnoj zelenoj s voluminoznim cvjetnim detaljima. Preslatke sandalice imaju visoku potpeticu, kvadratni vrh i chic cvjetne detalje aplicirane u predjelu prstiju i na kraju vezica.

Ovaj strappy model odlično će se uklopiti u dnevne lookove uz omiljene jeans komade i lepršave haljine s volanima, ali i u večernjim prigodama uz mini suknje i upečatljive topove.

Ako su se i vas jednako dojmile i s nestrpljenjem iščekujete vruće proljetne dane i trenutke kada ćete ih nositi, više informacija o istima i dostupne veličine saznajte putem River Island web trgovine.