FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius prsluk/haljina za casual kombinacije s dozom elegancije

Krešimir Šustić 21. srpnja 2020.

Paše uz tenisice, sandale, espadrille i natikače!

Prsluk je jedan od onih odjevnih predmeta za kojim posežemo kada želimo svom outfitu dodati dozu profinjenosti i elegancije, te ga u većini slučajeva kombiniramo uz poslovne hlače ili odijelo.

Iako je na početku svog postanka bio rezerviran isključivo za mušku populaciju, dame su ga odlučile posuditi i smjestiti ga u svoj ormar kao komad koji se može nositi i u poslovnim, svečanim i onim casual kombinacijama.

Svoj veliki procvat u modnom svijetu doživio je prije nekoliko godina i od tada nas high street brendovi časte novim modelima predimenzioniranog dizajna, od kojih se najviše ističe u spoju s ljetnom haljinom.

Stradivarius web shop u svoju je ponudu uvrstio neodoljiv primjerak u lila, ekru, crnoj i plavoj boji, koji nas je osvojio na prvu i stigao baš u pravo vrijeme kada nam je najpotrebniji.

U trenutnoj ljetnoj sezoni, možemo ga kombinirati s tenisicama ili espadrillama za casual ispijanje kave i sa sandalama ili natikačama za one malo posebnije večeri s boljom polovicom uz more.

S obzirom na to da pristaje i uz poslovne hlače i suknje, na jesen ćemo ga bez problema moći ubaciti kao bazični komad u stajlinge za nove poslovne pothvate.

Ako ste jedna od onih koja shopping voli obaviti iz udobnosti svog doma, bez razmišljanja kliknite na LINK i počastite se stvarčicom koja se može nositi duži dio godine.