FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius ljetni kaputić u upadljivoj narančastoj nijansi za samo 139,90 kuna

Krešimir Šustić 08. srpnja 2020.

Za svježe ljetne večeri, a poslužit će i najesen!

Ljetne večeri ponekad znaju biti toliko svježe da nas podsjećaju na jesensko doba, što nas tjera na to da svoje otvorene kombinacije ogrnemo nečim malo toplijim.

U casual kombinacijama to možemo napraviti s običnom duksericom ili puloverom, a za one svečanije prigode u kojima smo ipak malo više dotjerani, dobro dođe lagani ljetni kaputić.

Iako na prvu pomisao tipičan jesensko-zimski komad i ljetna sezona niti u najluđim snovima ne idu skupa, modeli koji su napravljeni za prijelazno razdoblje vrijede zlata, te ih na sniženjima možemo kupiti po niskim cijenama.

Jedan takav pronašli smo na web shopu high street brenda Stradivarius i odmah smo ga uvrstili u must-have odjevne predmete koji će nas po potrebi zagrijati tijekom hladnijih dana i večeri.

Dolazi u upadljivoj narančastoj boji koja donosi radost u outfit, a krasi ga klasična vrpca za vezanje oko sruka, gumbi na prednjoj strani i rukavima, te nezaobilazni ovratnik.

Najbolje pristaje uz lepršave haljine u blagim i kričavim nijansama, kao i uz kratke hlače, traperice ili suknje u kombinaciji sa sandalama na blok ili punu petu.

Svoj zanosan primjerak ovog neodoljivog narančastog kaputića možete nabaviti na LINKU i osigurati si već sada jedan HIT komad u kojem ćete se istodobno osjećati trendi ljeti i najesen.