FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius kraljevsko plave cipele od baršuna najluksuzniji su blagdanski primjerak!

Viktoria Mikulić 24. studenoga 2022.

Jer kome ne treba još jedan par obuće, posebice u royal blue nijansi…

Budimo realni, zimu gotovo nitko ne podnosi lako. Dani su kratki, noći duge, a hladno vrijeme očekuje nas u iduća četiri mjeseca. Da, blagdani su nešto što nam itekako može popraviti raspoloženje, no nakon što oni završe, teško se izvući iz kolotečine. Ipak, fashionistice bi ovdje mogle profitirati jer zimska odjeća i obuća nikada nije izgledala profinjenije. Ako obožavate kreirati maštovite outfite, onda bi vam se nove Stradivarius cipele od baršuna itekako mogle svidjeti.

Baršun je dobrodošao tijekom bilo kojeg godišnjeg doba, no mnogi bi se složili da je ova tkanina najprikladnija za hladno vrijeme. Tome u čast, mi smo svoje ormare do vrha napunili baršunastim haljinama, baršunastim bluzama, pa čak i pokojim parom baršunastih hlača. Sada prelazimo na novu razinu zaljubljenosti u baršun: garderobu punimo baršunastim cipelama.

Cipele od baršuna nude istu udobnu atmosferu koju pruža bilo koji komad od baršuna – ali udvostručuju luksuz, jer poručuju da ste osoba kojoj jednostavna baršunasta haljina nije dovoljna; nisi zadovoljan dok i tvoja stopala ne budu prekrivena baršunom. Ako to nije moćan potez, ne znamo što jest.

stradivarius baršunaste cipele

Baršunaste cipelice s potpisom Stradivariusa naš su zimski favorit!

Nema ništa ljepše nego zimi stopala umotati u najluksuzniju, najudobniju stvar koju možete pronaći – baršunaste cipele.

stradivarius baršunaste cipele

No vratimo se mi na Stradivarius novitet, riječ je o elegantnim cipelama od baršuna koje dolaze u kraljevsko plavoj boji, a koje istog trenutka stavljamo u košaricu. Trenutno su na -30% popusta i njihova cijena iznosi 209,90 kuna.

Visina pete iznosi 11 cm, no uz veliku platformu, čine se dosta stabilne. Ako su se i vas jednako dojmile, možete ih pronaći na Stradivariusu i osigurati si primjerak vrijedan divljenja.