FOTO by Pull&Bear / House / Stradivarius

Moda

Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Cropp, House – 25 torbica već od 49 kuna!

Krešimir Šustić 28. listopada 2020.

Upečatljivi modeli modnih dodataka koje želimo posjedovati u svojim garderobama

Modni dodaci su onaj dio naše garderobe koji je aktualan u svakoj sezoni, neovisno o tome sija li vani sunce ili su gradske ulice prekrivene snijegom.

Naravno, ovisi o vrsti kojoj pripadaju, no atraktivne u svako doba dana i noći, kao i u dnevnim i večernjim izdanjima su definitivno torbice.

Ne postoji dama na ovome svijetu koja u svojoj privatnoj kolekciji ne posjeduje barem nekoliko modela koje može uvrstiti u razne modne kombinacije.

Omiljeni high street brendovi, svake nove sezone u svoje kolekcije uvrštavaju pregršt zanimljivih i upečatljivih primjeraka koji zaokružuju svaki naš outfit i podižu ga na viši nivo.

Pronjuškali smo ponudama Stradivariusa, Bershke, Pull&Beara, Cropa i Housea, te smo upikirali pozamašan broj primjeraka ovog accessoriesa koje bismo željeli imati.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

New @jessicabuurman.women 🖤

Objavu dijeli CAROLINA BRUNELLI (@carolinabrunelli_)

Dolaze u tipičnoj jesenskoj paleti boja, neutralnim i vibrantnim nijansama, ali i u popularnim životinjskim uzorcima poput krokodilskog i zmijskog, napravljene od kožnog i krznenog materijala.

Mini modele i one s atraktivnim lancima možemo s lakoćom uvrstiti u večernja izdanja, klasične city bag i modele većeg kroja u casual izlaske u grad, dok ćemo one s ručkama s ponosom nositi prilikom novih poslovnih pobjeda.

U nastavku donosimo galeriju fotografija s naših 25 favorita koje smo pronašli na web shopovima po cijeni već od 49 kuna.