FOTO by Etsy

Dekor

Stolna svjetiljka s nježnim maslačkom unosi eleganciju u naš interijer!

Daria Lovrić 08. kolovoza 2023.

Dašak prirode u kupoli odlično se uklapa u svaki stil uređenja!

Dodavanje sitnih detalja i ukrasa prostoru daje poseban šarm i toplinu. Uz tepihe i jastučiće, pažnju posvetite dekorativnim predmetima poput slika, fotografija, vaza s buketima i lampa.

Stolna svjetiljka s maslačkom
Stolna svjetiljka s maslačkom

Osim što služe za rasvjetljavanje prostora, male dekorativne lampe unose toplinu, svježinu i profinjenost u prostor. Unutar Etsy web trgovine pronašli smo preslatki primjerak koji će podići vaš prostor i u vama probuditi nostalgiju.

Stolna svjetiljka s maslačkom 2

Stolna svjetiljka u cvjetnom ruhu unosi dašak svježine i profinjenosti u interijer!

Riječ je o šarmantnoj, profinjenoj svjetiljci u kojoj se pod kupolom skriva nježni maslačak. Ova lampa ima maslačak sačuvan u kristalno čistoj smoli, stvarajući zadivljujući središnji dio koji će osvijetliti vaš prostor i osvojiti vašu maštu.

Stolna svjetiljka s maslačkom 3

Izrađena s najvećom pažnjom i pažnjom za detalje, lampa od smole i maslačka pravo je umjetničko djelo. Lampa je ručno rađena, a dlačice maslačka pažljivo su ubrane i stavljene u smolu, stvarajući prirodan i organski izgled koji je istovremeno elegantan i rustikalan.

Sama svjetiljka izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju izdržljivost i dugovječnost.

Stolna svjetiljka s maslačkom 4

Ova svjetiljka nije samo vizualno zapanjujuća, već je i vrlo funkcionalna. Svojim toplim i primamljivim sjajem, stvara umirujući i miran ambijent, savršen za opuštanje nakon dugog dana.

Ovu predivnu lampu možete postaviti na radni stol, u cozy kutak za čitanje ili neki drugi dio životnog prostora. Sve u svemu, svojom jedinstvenom i zadivljujućom estetikom, zasigurno će biti pokretač razgovora i cijenjeni dodatak home dekoru.

Svoj primjerak možete naručiti putem Etsy web trgovine, po cijeni od $53.12.