FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay stolna svjetiljka u cvjetnom ruhu unosi dašak svježine i profinjenosti u interijer!

Daria Lovrić 06. srpnja 2023.

Svojim nenametljivim i jednostavnim dizajnom odlično se uklapa u svaki interijer!

Prirodni elementi u našim domovima popularniji su nego ikada, posebice kada je riječ o cvjetnim detaljima. Cvjetni elementi mogu biti izvrstan ukras u domu i dodati svježinu, boje i prirodnu ljepotu prostoru.

Sinsay stolna lampa 1
Sinsay stolna lampa

Uklapaju se u svaki stil uređenja, a najjednostavniji način da ih uključite u svoj dom je da ih koristite u buketima ili cvjetnim aranžmanima. Ipak, to iziskuje veliku brigu, a prirodno cvijeće nema dug vijek trajanja.

Unutar Sinsay asortimana pronašli smo predivnu lampu koja odiše profinjenim dizajnom i unosi cvjetni element u vaš prostor.

Riječ je o prekrasnom primjerku s elegantnim postoljem od cementa sa staklenom kupolom. Unutar kupole kriju se cvijeće i led lampice. Predivna lampa svojim nenametljivim i jednostavnim dizajnom odlično se uklapa u svaki interijer.

Šarmantnu Sinsay lampu možete postaviti na radni stol, u cozy kutak za čitanje ili neki drugi dio životnog prostora. Koja god prostorija bila vaš odabir, mamit će pažnju svakog tko u nju zakorači.

S obzirom na to da ćemo narednih nekoliko mjeseci provoditi na otvorenom, mi ćemo ju postaviti na našu terasu koju smo dekorirali jastučićima i cozy ljuljačkom. Ako je i vas očarala, svoj primjerak naručite putem Sinsay web trgovine, po cijeni od samo 6,99 € .