FOTO by adidas

Bizar

Što kažete na nove adidas kutija-tenisice?

admin 28. ožujka 2024.

Aprilski klasik u adidas izdanju

Svi znamo da okorjeli ljubitelji tenisica cijene limitirana izdanja koje se po svojim sitnicama i detaljima razlikuje od standardnih modela. adidas je upravo predstavio svoj novi model koji dolazi u prepoznatljivoj kutiji brenda – zapravo tenisice su kutija, ali nema veze.

Foto: adidas

Poznati brend ovog je puta uklonio posrednika između vas i tenisica, i kutiju koju obično odbacimo odmah nakon što izvadimo proizvod pretvorio u plavo – bijeli model s tri pruge.

Izrađene od potpuno prirodnih materijala ovaj model unio je neke promjene kako bi olakšao transformaciju s pakiranja na funkcionalnu obuću. 

Foto: adidas

Poklopac kutije nalazi se “ispod nogu” preuzimajući ulogu potplata. Dodatni komad obloge pričvršćen je na prednjem dijelu stopala kao sidro, lagano nagnut prema gore da služi kao jezičak.

Foto: adidas

Kao šećer na kraju tu su i “zdepaste” vezice koje se pojavljuju na prednjem dijelu i jedini su dio koji koliko toliko podsjeća na normalnu tenisicu, iako se o njihovoj funkcionalnosti još može raspravljati.

Trenutačno nema previše pojedinosti o ovom adidas Box Shoe modelu pa tako datum izlaska i cijena nisu poznati. Oni nešto oprezniji potrošači mogu vidjeti da je nešto sumnjivo u šifri samog proizvoda.

Naime, šifra proizvoda za rezervaciju glasi AF0104 i može se zaključiti da nam je adiadas spremio jednu preuranjenu prvoaprilsku šalu.