FOTO by Firebox

Dekor

Što kažete na jedan Martini u ovim čašama?

admin 12. siječnja 2024.

Vikend zabava ili filmski maraton, pronašli smo must have proizvod za oboje

Vikend je ispred nas i sigurni smo da ćete se na sve načine pokušati opustiti kako biste suzbili siječanjsku depresiju. Ako ste onaj tip osobe koja svu radost uživanja temelji na toploj dekici, omiljenoj seriji i mirnoj atmosferi, onda je dobra vijest za vas da su u posljednje vrijeme Netflix preplavili odlični naslovi.

Prije neki dan na Netflix je stigao odličan film “Snježno bratstvo”, najnovije remek djelo španjolskog redatelja J.A. Bayonina koje prikazuje pad zrakoplova u Andama i sva iskušenja u kojima se nađu preživjeli.

Odlična serija “Fool me once” nova je britanska serija majstora trilera Harlana Cobena koji je za vas pripremio 8 napetih epizoda u kojima ćete izgubiti svaku nadu da pokušate pogoditi ishod serije.

Martini čaše sa slamkom
Foto: Firebox

Što god se našlo na vašem repertoaru jedna čašica omiljenog pića začinit će večer, a mi smo pronašli čaše idealne za trenutak. Martini čaše sa slamkom pružaju ispijanje sa stilom i jedan su od onih proizvoda koji će prihvatiti svaki ljubitelj koktela.

Naravno da su čaše stvorene za bilo koju zabavu, ali budući da smo u fazi siječanjske depresije vjerujemo da biste radije uživali u večeri koja uključuje ležanje i gledanje.

Martini čaše sa slamkom
Foto: Firebox

U kojoj god varijanti provodili vikend ove čaše dodat će dašak elegancije, a pronaći ih možete unutar Firebox web trgovine po cijeni od 16,99£.