Film

Uskoro gledamo 4. sezonu serije “You”

admin 23. studenoga 2022.

Zna se točan datum izlaska

Nove epizode napete psihološke drame You uskoro će ugledati svjetlo dana, a mi jedva čekamo vidjeli nove avanture Joea Goldberga. Serija se temelji na istoimenom romanu Caroline Kepnes, objavljenom 2014. godine, a nakon što je 2018. osvojila publiku, You je svake sezone imala sve više i više obožavatelja.

Penn Badgley vraća se u ulozi jezivog ubojice i psihopata Joea Goldberga, a najnoviji objekt njegovih naklonosti je Marienne, koju glumi Tati Gabrielle Ona se također vraća nakon svog prvog pojavljivanja u 3. sezoni.

Serija YOU četvrta sezona
Foto: Netflix

Tko se sve vraća?

Lukas Gage glumit će Adama, bogatog američkog poduzetnika koji osjeća da mora ispuniti standarde svoje uspješne obitelji. Charlotte Ritchie glumi Kate, sumnjičavu ravnateljicu umjetničke galerije.

Tilly Keeper glumit će Lady Phoebe, Kateinu najbolju prijateljicu, koja je bogata i slavna, a Amy-Leigh Hickman Nadiu, studenticu književnosti i ambicioznu spisateljicu koja ima nekoliko kostura u svom ormaru. Ed Speleers glumi Rhysa, autora memoara problematične mladosti.

Foto: Netflix

Što nas čeka u 4. sezoni?

Treća sezona serije You završila je smrću Joeove žene, Love Quinn (Victoria Pedretti). Joe lažira vlastitu smrt i bježi u Pariz kako bi slijedio svoju posljednju opsesiju – Marienne. Podsjetimo, ona je pobjegla u Pariz s kćeri kako bi pobjegla od njega nakon što je ubio njezinog muža.

Pod lažnim imenom Nick, Joe nastavlja potragu za Marienne, iako se čini da će se samo mali dio serije odvijati u Parizu, dok će se većina snimanja odvijati na Royal Hollowayu, Sveučilištu u Londonu.

Foto: Netflix

Na nekim fotografijama Joe je odjeven kao profesor, stoga se moramo zapitati: „Hoće li Joe na sveučilištu biti profesor književnosti?“.

Penn Badgley, u razgovoru za Entertainment Tonight, naveo je da će u četvrtoj sezoni serije ton biti malo drugačiji. Iako sve ostaje vrlo slično, format je drugačiji, gotovo kao da se lagano mijenja žanr. Jedva čekamo otkriti hoće li psihološka drama naginjati prema horor seriji ili će se Joe možda opametiti.

Serija YOU četvrta sezona
Foto: Netflix

Kada gledamo novu sezonu?

Četvrta sezona serije “You” bit će podijeljena u 2 dijela, od kojih prvi kreće s prikazivanjem 10.02., a drugi 21.03.