FOTO by IMDb

Film

Stiže nova „Buffy The Vampire Slayer“ serija s originalnim dijelom glumačke ekipe!

Daria Lovrić 18. rujna 2023.

Jedva čekamo! Fanovi gdje ste?

Obožavatelje Buffy, ubojice vampira oduševila je najava nove sezone ove omiljene serije. Naime, istina je, nova serija sadržavat će originalnu glumačku postavu koja će reprizirati svoje uloge, ali uz jednu značajnu iznimku.

Serija je osmišljena tako da je u glavnom fokusu naš omiljeni zločesti vampir – Spike.

Glumačka ekipa koja se vraća u novu seriju uključuje Jamesa Marstersa (Spike), Charismu Carpenter (Cordelia Chase), Anthonyja Heada (Rupert Giles), Juliet Landau (Drusilla), Emmu Caulfield Ford (Anye Jenkins), Amber Benson (Tara Maclay), Jamesa Charlesa Learyja (Clem) i Dannyja Stronga (Jonathan Levinson).

Naime, nova serija naziva „Slayers: A Buffyverse Story“, navodno je smještena nekih 20 godina nakon događaja u TV seriji, koja je završila prije točno 20 godina.

Pregled zapleta otkrio je da će serija pratiti Spikea u njegovim pustolovinama po Los Angelesu i kako će se naći licem u lice s ubojicom vampira kojeg mora zaštititi.

Avantura će ga vratiti u kontakt sa starim likom, njegovom vatrenom Drusillom. James Marsters koji je glumio Spikea u originalnoj seriji naveo je: „Ushićen sam što sam se vratio sa svojim dragim prijateljima za ovo poglavlje u Buffyverseu, dok vodimo slušatelje na poznato, ali neočekivano putovanje prepuno užasa, strasti i nestašluka… Uzbuđen sam zbog starih i novih obožavatelja i želim da dožive voljeni svijet ubojstava vampira kao nikada prije, oživljen kroz impresivno audio pripovijedanje.“

Opis serije glasi: “Slayers: Priča o Buffyverseu nudi svjež, dinamičan pogled na kultni klasik koji vodi slušatelje na zabavnu i nostalgičnu vožnju… Glumačka postava zvijezda koje ponavljaju omiljene uloge, kao i pridošlice, oživljavaju priču koja će zabaviti obožavatelje originalne serije i privući one koji prvi put dolaze u Sunnydale.”

Nažalost, sama Buffy neće se pojaviti u ovoj seriji, a Sarah Michelle Gellar, koja je igrala glavnu ulogu u originalnoj seriji, ranije je govorila o tome kako nije spremna ponoviti ulogu.

“Sviđa mi se način na koji je serija završila: „Svaka djevojka koja ima moć može imati moć.“ – poručila je glumica.

No iako sama Gellar neće ponovno glumiti svoju ulogu, čini se da postoji nova priča koja dublje istražuje različite likove. „Slayers: A Buffyverse Story“ bit će premijerno prikazan na Audibleu 12. listopada.