FOTO by Calzedonia

Moda

Stilski modni detalj: Calzedonia čarapice s mašnom za manje od 50 kuna!

Viktoria Mikulić 24. siječnja 2022.

Dolaze u bež i tamno plavoj boji…

Mnoge starije generacije ne razumiju današnje trendove i na neki način se s punim pravom „zgražaju“ na uske nogavice ili prekratke traperice, nošenje istih bez čarapa i slično.

Nije im jasno kuda je otišla moda i je li to stvarno in, jer u njihovo vrijeme su se zimi nosile debele i tople čarape, a danas je nekako glamuroznije pokazivati gležnjeve. Što reći, ne možemo im zamjeriti jer su na neki način u pravu, oni ne mogu shvatiti da moda nekome može biti bitnija od zdravlja.

Iako se neke stvari vraćaju iz 80-ih i 90-ih, stilovi se mijenjaju, odnosno sada te iste stvari što su nosile naše mame ili bake kombiniramo na drugačiji način.

Ipak postoje neki trendovi koje bi zasigurno prigrlile sve generacije kao što su ove neodoljive čarapice iz Calzedonije. Zbog njih nam nitko neće zamjeriti ako nosimo hlače do gležnja čak i tijekom najhladnijih dana, samo kako bi ova preslatka mašna došla do izražaja.

One dolaze u bež i tamno plavoj boji, a idealne su za sve dnevne i večernje kombinacije. Možete ih nositi na tenisice, salonke, slingbacksice, mokasinke, balerinke. Tamno plave bismo već sada uklopili u svaki outfit, dok će nježne bež najljepše izgledati uz svjetlije proljetne boje.

Ako već u glavi imate modni look u koji bi se savršeno uklopili, onda ih svakako naručite putem LINKA po cijeni od 49,90 kuna.