FOTO by Disney shop

Dekor

Stigli neodoljivi Mickey Mouse vjenčići za vrata u festive izdanju!

Daria Lovrić 16. listopada 2023.

Blagdanski primjerci u nikad slađem izdanju!

Dolazak hladnijih dana označava početak jesenske sezone, ali i uvertiru u blagdansku čaroliju koja nam stiže. Trgovine kućnim potrepštinama već su započele s ponudom raznolikih dekoracija, budeći u nama nevjerojatan osjećaj sreće.

Mickey Mouse vijenac za vrata 1
Mickey Mouse vijenac za vrata

Svaki dan nam se sve više bliži najljepše razdoblje u godini u kojem ćemo naše domove ukrasiti šarenim lampicama, atraktivnim dekoracijama i predivnim bojama.

Mickey Mouse vijenac za vrata 2

Bilo da se pridržavate tradicionalnih tema ili želite stvoriti jedinstven interijer, pustite mašti na volju i uživajte u stvaranju čarobnog ambijenta.

Da biste dočekali blagdansko razdoblje s puno radosti, već sada krenite u potragu za neizostavnim božićnim motivima. Nas su razoružali preslatki vijenci za vrata u Disney izdanju.

Mickey Mouse vjenčić za vrata rezerviran za najluđu sezonu!

Dva nevjerojatno šarmantna vjenčića dolaze u obliku omiljenog lika, Mickey Mousea i u nama su pobudili veliku dilemu.  

Mickey Mouse vijenac za vrata 3

Efektan zeleni primjerak predstavlja idealan izbor za one koji cijene minimalizam, prirodnu notu i profinjenu eleganciju. Mickey će pružiti svečanu dobrodošlicu vašim posjetiteljima uz cvjetni aranžman od raznolikog zelenog lišća sa jarko narančastim plodovima nalik šipku.

S druge strane, drugi primjerak sastoji se od svjetlucavih ukrasnih kuglica koje odišu glamurom i unose blještavilo u vaš interijer.

Svog favorita naručite putem Disney web trgovine i spremni dočekajte blagdanske dane.