Dekor

Mickey Mouse vjenčić za vrata rezerviran za najluđu spooky sezonu!

Viktoria Mikulić 07. listopada 2021.

Disney predstavlja dekor za sve ljubitelje Halloweena!

Iako je tek na kraju mjeseca, Noć vještica zahtijeva pripreme nekoliko tjedna unaprijed, posebice ako organizirate Halloween party. Rezbarenje bundeva, postavljanje paučine oko kućice i rekvizita poput tanjura i čaša s motivima duhova, pauka i slično, sve su to zabavne aktivnosti koje pomno planiramo kako bi naši uzvanici ostali izbezumljeni.

Budući da u Hrvatskoj nemamo običaj obilaziti kuće s kultnom rečenicom ‘Trick or treats’, ne bismo li dobili pokoji slatkiš, svejedno ima mnogo načina da se vraški zabavimo. Jednu od njih smo spomenuli, kostimizirana zabava s punčevima koji asociraju na Noć vještica. Također, možete pozvati nekoliko prijateljica u svoj dom i organizirati gledanje hororaca uz kokice i gin tonic.

Ako pak niste raspoloženi za ništa od toga, no svejedno želite osjetiti duh Halloweena, onda biste možda trebali razmisliti o dekoru koji će vam ukrasiti kuću ili stan. Mi smo pronašli jedan savršen za ulazna vrata. Iako vjenčiće najčešće stavljam tijekom dva najvažnija blagdana, Uskrsa i Božića, Disney sugerira da bismo i za vrijem Halloweena trebali ukrasiti ukrasna vrata.

Vijenac koji je dio nove Disney kolekcije toliko je šarmantan da će zadovoljiti kriterije i onih koji nisu preveliki poklonici praznika uoči Svih svetih.

Ovaj vijenac poseban je po mnogočemu. Prvenstveno, dolazi u obliku omiljenog cartoon para Mickey i Minnie Mousea. Mišić mu daje dozu slatkoće tako da ni u kojem slučaju ne može izgledati prestrašno. Preplavljen je motivima malenih bundeva koje se smiješe, a koje dolaze u prepoznatljivoj narančastoj boji.

Tu je i šljokičasta ljubičasta mašnica kao finalan touch,uz  paučinu i pauka koji visi s nje.Cijena ovog noviteta iznosi £40.00, a ako želite da ukrašava i vaša ulazna vrata, naručite ga čim prije kako bi na vrijeme stigao na željenu adresu.

P.S. Ako ste više raspoloženi za kosture, Disney je lansirao još jedan vijenac s kostima i kosturskom glavom koja na sebi ima božićnu kapicu. Totalno ludo, zar ne?