FOTO by Orsay

Moda

Stigle su nove Orsay jesenske torbe i ruksaci – za što se odlučiti?

Mia Vodopija 01. listopada 2021.

Izaberite svoj novi modni dodatak još danas!

Kada govorimo o praktičnosti, možemo se složiti da je vrlo bitna u dnevnim kombinacijama, na putovanjima ili jednostavno u prilikama kada ne želimo previše razmišljati i paziti na stvari.

Torba je neizostavan dio naše svakodnevice, a ona u formi ruksaka je definitivno odabir koji vas neće razočarati, već naprotiv, uvelike olakšati svakodnevno funkcioniranje.

Iako su torbe, uz cipele, najdraži modni dodatak kojem ne trebaju dodatni hvalospjevi, ruksaci su pronašli svoje mjesto u ormarima brojnih stylish trendsetterica. Ruksaci su praktični, dolaze u različitim varijantama i obožavamo ih zbog njihove jednostavnosti i učinkovitosti.

Općenito su promjene unutar našeg ormara uvijek dobrodošle, no one itekako ostavljaju traga na našem kućnom budžetu, stoga pokoji modni dodatak u vidu torbe zvuči kao sjajan način da osvježite baš svaki svoj modni komad.

Ako tražite nove torbe ili ruksake, razne modele smo pronašli u popularnom high street brendu Orsay, pa tako možete pronaći velike, praktične dnevne torbe i ruksake, koji nas tjeraju da sa sobom nosimo stvari koje nam zapravo i nisu toliko potrebne.

Za vas smo danas izdvojili 10 Orsay torbi i ruksaka, a za koje smo sigurni da će ih voljeti ljubiteljice klasike, ali i ljubiteljice nešto svestranijih modela! Checkirajte ih u galeriji ispod!

Ono s čime nikada ne možete pogriješiti su standardni modeli u monokromatskim bojama s kojima ćete postići minimalistički izgled koji se odlično kombinira s jeansom, suknjama i haljinama.