FOTO by CCC

Moda

Stigle nove CCC salonke u pastelnim bojama! Peachy nijansa je sve!

Viktoria Šafranić 28. siječnja 2021.

Boja breskve, nebesko plava, bež ili svijetlo zelena nijansa?

Ako ne znate što odjenuti za određenu prigodu, naš savjet je započeti sa salonkama. One podižu svaki outfit na višu razinu i za koju god se odjevnu kombinaciju odlučili, dovoljno je znati da će vaše noge biti u prvom planu.

U svakom ormaru nalaze se barem jedne, i to najčešće salonke u crnoj boji koje nam posluže s vremena na vrijeme. Naravno, čim dođe proljeće, crna pomalo pada u zaborav i na pladanj stavljamo pastelne boje.

One na jednostavan, a istodobno razigran način dozivaju sunčane dane i dok ih nosimo, čini nam se da je nebo uvijek prošarano vedrim nijansama.

Odlikuje ih visoka stiletto potpetica i prednji dio u špic, u kojem svako stopalo izgleda tanje. Prvi su odabir modno osviještenih ljepotica koje su svjesne da je obuća jedan od najvećih aduta, jer noseći ih imamo osjećaj kao da možemo pokoriti svijet.

U potrazi za novitetima, a osobito obućom, znamo na koje mjesto uvijek možemo zaviriti jer se nikada nećemo razočarati. Riječ je o modnoj postaji CCC koja svake sezone donosi kolekcije prema najnovijim trendovima, a također lansira i klasike koji su apsolutno uvijek poželjni.

Salonke bi se mogle nazvati bezvremenskim klasikom jer već godinama slove kao cipele koje nemaju konkurencije, osobito u svečanim prigodama.

Nas je posebno zaintrigirao model s efektom brušene kože koji dolazi u četiri pastelne boje, od kojih prvo mjesto zauzima boja breskve. Ova peachy nijansa izgleda toliko efektno da nitko neće oklijevati kod pitanja ‘Trebam li još jedne cipele’?.

Također, svijetlo zelena, nebesko plava i nude boja na jednak će način plijeniti pažnju na svim proljetnim događanjima, za koje se nadamo da će se održati.

Njihova cijena iznosi 229,00 kuna, a pronaći ih možete na linku.