FOTO by H&M

Odjeća

Stigle H&M x Disney spavaćice u kojima bismo provodili čitave dane!

Viktoria Mikulić 26. svibnja 2020.

Mickey i Minnie Mouse ponovno igraju glavne uloge...

Vruće ljetne noći i beskrajna sparina često nam ne dozvoljavaju utonuti u san. Čak i kada to uspijemo, barem se nekoliko puta probudimo, većinom preznojeni od nedostatka zraka, a potom još neko vrijeme ne može zaspati. I tako u krug…

Naravno, većina ima klime ili vetilatore, no kada krenemo spavati, svjesni smo da nije baš zdravo ni pametno da isti cijelu noć budu upaljeni jer se inače znamo jutrima buditi s bolnim leđima i glavoboljom. Ponekad nam ni otvoren prozor ne može pomoći. Za početak pokušajte spavati na potpuno tankoj plahti i eventualno sa strane imati nešto slično za pokrivanje.

Uz raznovrsna pomagala kojim se pokušavamo riješiti vrućine, moramo pripaziti i na odjeću za spavanje. Važno je da je u potpunosti prozračna i ugodnog materijala. Ako ne preferirate spavati samo u gaćicama, naš savjet su lagane spavaćice od pamuka koje vas neće opterećivati.

Mi smo pronašli 3 modela na plicama high street brenda H&M, a oni dolaze s motivima Disney likova poput Mickey i Minnie Mousea i Donald Ducka.

Osim što su preslatke, cijene su im veoma prihvatljive, svega 14,99 €. Iskreno, mi bismo ih nosili i preko dana, ako ništa drugo barem do plaže ili u šetnju rivom. Ako vam se sviđaju, na vama je samo da odlučite koja boja vam je ljepša i koji su vam motivi slađi.