FOTO by Instagram @uknewestfoods / @globalfoodnews

Iće & piće

Stigla Kinder Bueno jaja u blagdanskom ruhu!

Viktoria Mikulić 27. rujna 2022.

Mi smo spremni za Božić, a vi?

Netom prije Uskrsa, doznali smo najslađu vijest, a to je da stižu Kinder Bueno mini čokoladna jaja. Naša radost nije mogla biti veća i na naše oduševljenje, ove čokoladice okusom su bile još bolji no što smo se nadali.

Spremni za Božić uz Kinder Bueno mini čokoladna jaja!

Sada imamo još slađu vijest. Prema Instagram profilu GLOBAL FOOD NEWS, stigla su Kinder Bueno čokoladna jaja u božićnom ruhu. Ne znamo je li nam ljepša ambalaža s božićnim drvcima ili ono što je unutra. Ipak biramo ono unutra jer tko bi mogao odoljeti sočnom punjenju….

Famozna jaja od mliječne čokolade punjena su finom mliječnom kremom od lješnjaka i vaflom. Ako volite Kinder Bueno, svidjet će vam se ova čokoladna jaja gotovo jednako kao i standardne verzije omiljenih čokoladnih prutića. Na kraju, oblik nije bitan, bilo da je u pitanju kugla, jaje, zvjezdica ili biser. Glavna stvar je punjenje – Kinder Bueno krema od lješnjaka. Tko će ih kušati? Trenutno su dostupne u njemačkom Kauflandu.

Da, znamo, iritantno je da su to doslovno sve informacije koje trenutno imamo. No, držimo fige da se uskoro pojave i u lokalnom supermarketu.