FOTO by Disney

Zabava

Stigla je Disney božićna reklama… WOW!

admin 02. studenoga 2022.

Već se priča da je ovo jedna od najemotivnijih do sada...

Disney je upravo predstavio svoju dirljivu božićnu reklamu koja će vam sigurno izmamiti suze na oči. Naziva “The Gift”, riječ je o trominutnom kratkom animiranom filmu koji se fokusira na radost koju pripovijedanje donosi obiteljima i samim time jača njihove veze kroz zajedništvo.

Filmić je posljednji dio Disneyjeve trilogije ‘Od moje obitelji do tvoje’, koja se danas prikazuje na TV i Digital plus Disneyjevim vlastitim kanalima u 46 zemalja diljem Europe, Sjeverne Amerike, Južne Amerike, Afrike i Azije.

Disney blagdanska reklama 2022
Foto: Disney

Obožavatelji Disneyja prate ovu obitelj još od njihove prve božićne reklame, “Lole”, objavljene 2020. Gledatelji su se upoznali s Nicole i njezinom bakom Lolom, koje dijele božićne tradicije koje su se prenosile generacijama.

Prošlogodišnji nastavak, “Očuh” pratio je Nicole koja je odrasla s vlastitom djecom, Maxom i Ellom, koji su primili očuha Mikea u svoj dom i bili usredotočeni na važnost čitanja bajki. Ova dva videa iz 2020. i 2021. zajedno su dosegli više od 184 milijuna pregleda diljem svijeta.

Disney blagdanska reklama 2022
Foto: Disney

Sada je došlo vrijeme i za treći dio koji je ispričan kroz oči Elle, najmlađeg djeteta u obitelji. Sada je u fokusu poklon igračka Mickey Mousea, koju stariji brat Max daje sestri kako bi ju utješio za vrijeme noći. Ella dodaje plišanu igračku svom novorođenom bratu ili sestri na njihovom prvom susretu, želeći im dobrodošlicu u obitelj.

Foto: Disney

Izvorni soundtrack, ‘A Little More’, izvodi Jessica Darrow, koja je dala glas Luisi Madrigal u filmu Encanto iz 2021.

Nadamo se da ste se i vi raznježili i da je ovo samo uvod u radost koju blagdani nose sa sobom.