FOTO by Disney

Zabava

VIDEO: Ovogodišnja Disney božićna reklama izmamit će vam suze na lice

Krešimir Šustić 11. studenoga 2020.

Kratka i moćna priča koja je dirnula ljude diljem svijeta

Noći postaju sve duže, prosinac je pred vratima, a to znači da možemo polako početi zaboravljati jesen i svoje stanje uma prebaciti na blagdane koji nam uskoro dolaze.

Tako će našim malim tv ekranima i internetom uskoro zavladati mnoštvo božićnih reklama koje će unijeti dodatni blagdanski duh u naše domove.

VIDEO: Pogledajte dirljivu Coca-Cola božićnu reklamu

Najgledanija i najpopularnija je definitivno ona od svjetski poznate kompanije Coca-Cola, koja nam svake godine nanovo stvori toplinu oko srca i donese pravu čaroliju.

No ove godine nešto ranije, svoju reklamu je izbacio brend Disney kako bi nas podsjetio da u nadolazećim danima obratimo pažnju na one bitne stvari u životu.

Najava prikazuje dugogodišnju povijesti vraćajući nas u prošlost u 1940. godinu, gdje vidimo kako muškarac daruje igračku mladoj djevojci.

Poklon ostaje djevojci tijekom cijelog života, a zatim brzo prelazimo do 2005. godine kada ga uručuje jednom od svojih mladih članova obitelji i omogućuje joj da uživa u radosti Mickey Mousea.

Popularni mišić je prikazan kao stalni pratitelj koji još više zbližava članove obitelji za blagdane, te ovime pokazuje svoju bezvremensku pojavu u srcima malenih i velikih.

U nastavku donosimo cjelokupan video kako biste se i sami uvjerili u moć ove emotivne životne priče koja je mnogima izmamila suze na lice.