FOTO by Birkenstock

Moda

Stigao osvježen model Birkenstock japanki u tri neodoljive ljetne boje!

Antonija Andabak 02. svibnja 2021.

Ove bi japanke lako mogle postati vaša omiljena ljetna obuća!

Birkenstock obuća oduvijek je bila sinonim za kvalitetu koja traje , onu kvalitetu za koju vam nije bilo žao izdvojiti i veću svotu novaca kako biste imali komad koji i nakon više sezona nošenja izgleda izvrsno!

Jedan takav komad pronašli smo među Birkenstock novitetima i dolazi u tri neodoljivo šarmantne boje!

Poznati Gizeh model izrađen je od ultra laganog i fleksibilnog materijala te su veoma ugodne za nošenje zbog antishock pete, što će izuzetno cijeniti osobe koje se ne skidaju iz sandala otvorenog modela. Vodootporne su, što ih čini idealnom ljetnom obućom, pa im iznenadni ljetni pljusak nikada neće nagrditi prvotni izgled!

Namijenjene za nošenje na plaži, na putu do teretane, po kući ili u vrtu, ove Birkenstock sandale izazvale su pravi modni boom među ljubiteljicama njemačkog modnog brenda, a brojevi očekivano rapidno nestaju!

Nije niti čudo kada je osvježen model lansiran u tri doista prekrasne boje, watermelon – točnije, nježnoj nijansi lubenice, vibrantno zelenoj te kako samo originalno ime boje kaže – Purple Fog, odnosno maglovito ljubičasta koja odlično opisuje ovu eye catching boju!

Japanke ćete vrlo jednostavno kombinirati s laganim palazzo hlačama, trapericama i bijelom topiću ili ljetnim haljinama,a prvim ćete se nošenjem sami uvjeriti da vam ljeto bez njih nema smisla!

Cijena Birkenstock japanki iznosi 300,00 kuna i čini prihvatljivu cijenu za obuću koja će nesumnjivo trajati i trajati. Naručite svoj model u omiljenoj boji upravo OVDJE!